tüh gitti güzelim farlar...
Alana hayırlısı olsun..
tolga bey farın iç kısmındaki çanak hariç diğer yerler karartılmış.
Bu arada oğulcan ile görüştüm, farlar satılmıştır kendiside akşam girince konuyu güncelleyecektir.
tüh gitti güzelim farlar...
Alana hayırlısı olsun..
kısmet sertaç.
Alana hayırlı olsun, açıklama için sağol Orhan kardeşim![]()
Mıhtar orhan![]()
hayırlı olsun bu fyata çok durmayacagı bellıydı zaten
iyi günlerde kullan orhan...
sinssi çakal seni hemen saman altından aldın dimi![]()
Farlar Orhan Abiye Satılmıştır Herkeze Tşkr Ederim ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Alanada satanada hayırlı olsun...
hayırlı olsun
Mert Saol Kanka Msn'e Gel Şu Yay İşinde Konusmam Lazım Yay Alıvercen BanaSaol Ahmet Abi ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
arkadaşlar banada buluverin şu farlardan yokmu acaba satan kimse yada nerden bulabilecegimi bilen biri) tabi servisler hariç
![]()
valla taliplisi çok oğulcana 20 tane mesaj gitmiş![]()
hayırlı olsun orhan kazasız belasız kullan... ama banada buluverin yaa....
nette araştırırsanız bulabilirsiniz ebayda felan vardır
tamam ama yinede bulan olrsa haber versin....
Herkese merhaba. Kısmetse 1-2 güne ben de Grande Punto alıcam ikinci el. Araba çok temiz fakat sahibi xenon far taktırmış ve sol tarafraki farda bir temassızlık söz konusu sanki. Bi açınca yanıyor bi yanmıyor. Ben de mercekli fanları çok seviyorum ama siyah değil beyaz olanları.
Fun farları ile ange eyes arasındane fark vardır. İkisi de mercekli mi yoksa sadece siyah ve beyaz gibi bi farklılık mı var?
Teşekkürler. Bir de orjinal olarak serviste fiyatı nedir ya da taktırması bana ne kadara mal olur? Xenon ları bu farlarda da kullanabilir miyiz?
emre hoşgeldin mercekli far ve fun farı tamamen farklıdır .. biri aracın orj sadece içi siyah biri spor diye tabir edilen sonradan takılan fardır .. servis fiyatı 600 civarıdır . angel fardaki xenon orj farlara olmaz yeni bir xenon alman gerekli ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri