ne menemenmiş arkadaş anlamadım ki![]()
ayrıca biliyorsun ders mevzusu var mehmet abim ihmal ediyorum seni ama inan sınavlar dersane vakit kalmıyor
savaş abicim çağrı ya dicektin sanırım bahane durumunu![]()
Tamam ule işinize bakın![]()
GUNCEL fiyatta bişiler yaparım
Konu tolgaank88 tarafından (30/03/2010 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
bir kaç sorum olacak, jantların agırlıgı ne kadar acaba ? lastik ömrü nasıl ? sadece jantların fiyatı nedir ? çok soru sordum ama k. bakma
Bi cvp alamadık ama neyse![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (25/02/2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
jantların agırlıgını olçmedim,ancak tahmini 7-8 kg agırlıgında.çunku suan t jet jantı takılı aracımda ve onlar 10-11 kg agırlıgında ve bariz bir performans kaybı var,eski jantlarımın hafifliğini çok arıyorum,lastiklerin 20000 km daha gideri var,jant lastik ayrı satmayı dusunmuyorum
Açıklama için tşk ederım tolga
Satamadınmı daha tolga yahutavladaki gibi bu konudada beceriksizsin heralde
:
![]()
fiyatıda dusurduk ama vardır bi kısmeti bi yerde![]()
fiyatı 500 e indirdim arkadaslar
satıyım kardeşim onuda satıyım komple ne varsa satacam![]()
sadece lastikleri satmayı düşünür müsün
ayrı ayrı satmayı dusunmuyorum
jantları izmire gonderdim arkadaslar Izmirden dusunen varsa gorebilir jantlar Karsıyakada
fiyat:500 tl
babam gidiyodu dedim al gotur sende dursun bi sure ben çok ilgilenemedim cok yogunum bu ara gormek isteyen olursa babam yeterince yardımcı olur![]()
alemsin tolga başka illere şube açacan yakında![]()
ya bende satamadım hala jantları delircem
bende pek ilgilenemedim bir iki gormek isteyen oldu vakit ayıramadım dersane okul derken o yuzden en guzeli izmire gondermek dedim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri