ne menemenmiş arkadaş anlamadım ki :D :D
ayrıca biliyorsun ders mevzusu var mehmet abim ihmal ediyorum seni ama inan sınavlar dersane vakit kalmıyor :(
savaş abicim çağrı ya dicektin sanırım bahane durumunu :D
Printable View
ne menemenmiş arkadaş anlamadım ki :D :D
ayrıca biliyorsun ders mevzusu var mehmet abim ihmal ediyorum seni ama inan sınavlar dersane vakit kalmıyor :(
savaş abicim çağrı ya dicektin sanırım bahane durumunu :D
Tamam ule işinize bakın :D
GUNCEL fiyatta bişiler yaparım
bir kaç sorum olacak, jantların agırlıgı ne kadar acaba ? lastik ömrü nasıl ? sadece jantların fiyatı nedir ? çok soru sordum ama k. bakma :)
Bi cvp alamadık ama neyse :)
jantların agırlıgını olçmedim,ancak tahmini 7-8 kg agırlıgında.çunku suan t jet jantı takılı aracımda ve onlar 10-11 kg agırlıgında ve bariz bir performans kaybı var,eski jantlarımın hafifliğini çok arıyorum,lastiklerin 20000 km daha gideri var,jant lastik ayrı satmayı dusunmuyorum
Açıklama için tşk ederım tolga
Satamadınmı daha tolga yahu :):) tavladaki gibi bu konudada beceriksizsin heralde :P:P: :D:D:D:D
fiyatıda dusurduk ama vardır bi kısmeti bi yerde ;)
fiyatı 500 e indirdim arkadaslar
satıyım kardeşim onuda satıyım komple ne varsa satacam :)
sadece lastikleri satmayı düşünür müsün
ayrı ayrı satmayı dusunmuyorum
jantları izmire gonderdim arkadaslar Izmirden dusunen varsa gorebilir jantlar Karsıyakada
fiyat:500 tl
babam gidiyodu dedim al gotur sende dursun bi sure ben çok ilgilenemedim cok yogunum bu ara gormek isteyen olursa babam yeterince yardımcı olur ;)
alemsin tolga başka illere şube açacan yakında :D
ya bende satamadım hala jantları delircem
bende pek ilgilenemedim bir iki gormek isteyen oldu vakit ayıramadım dersane okul derken o yuzden en guzeli izmire gondermek dedim ;)