Yok canım ne yanlış anlaması olurmu öyle şey Zafer ben 284 lira fiyatı zaten oto ünlüden aldım abi Mustafa ünlü Sürekli görüştüğüm insanlar. Hayırlısı olsun yahu sorun değil canın saolsun Zafer denk gelirse sana ücretsiz bile yollarım ayıpsın;)
Printable View
kaput altı sigorta kutusu.zamanında lpgci isviçreli uzman bilim adamı arkadaş sigorta kutusu kapağını kapatmamış sonra içine su girdi.oksitlendi.araba dumur oldu.sonra kuruttuk öle kullanıyorum.
ayrıca benim araç 3 kapı.aynı özellikleri taşımıyorsa uyum sorunu oluşur diye düşünüyorum.
Kardeşim senin araç ve bendeki arac özellikleri aynı ve tek kapı. Kaput altı sigorta da var elimde ancak işimiz sağlam olsun kutuyu sana göndermeden önce ne hissettiğin önemli:) Şaka bir yana kardeşim sen bana aracının tüm özelliklerini yaz özelden ben senin aracın sig kutusu ile bendeki kutuyu ustaya kontrol ettiriyim. Elektrik elektronik ustam var sağlam bi baksın uyar aynı
derse sana kutuyu yollarım paşam ok?
ferhancım yolla bana şu marşbiyelleri 150ytl ye hazır ankaraya gelcem alıp geri döneyim
iiii satışlar
pandizot oturdgu sağ taraftaki dirsek lazım bana benim takozların oturdugu yuva kırıldı ses sistemi takarken.
eger sağlamsa bi fiyat verirsen sevinirim
Dostum aracın tek kapımı yoksa 4 kapımı? Önce onu solersen sana yarın dönerim hemen! Özeline msj atarım ok? Geçmiş olsun bu arada dikkatli olmak lazım içeride iş yaparken!
Serkanım 3 dükkandan aynı anda fiyat geliyo bazı parçalar için davlumbaz örn! Çünkü kaza esnasında çabuk kırılan parçalar olduğu için teki sağlam teki kırık oluyor onun için 3 ayrı yerden hbr gelip fiyat çıktığı için bende karıştırabiliyorum. Ön tampon istemediğin kadar var elimde. Sis kapaklarıda mevcuttur. Birde alt petek demiştin sanırım evet oda var. Notlarıma aldım yarın fiyat yollarım sana kardeşim.
Bu aradafiyatı hallederim kardeşim ayıp ediyon:) Mehmet abiye sormak lazım ama şunu biliyorum yarı yarıya Mehmet abi yollarsa düşüyor! Adam kral esnaf!
saol ferhan kardeş.valla aracın özellikleri bildiğim kadarıyla
dynamic 2006 3k starjet.
1-asr
2-hillholder
3-elektrikli beldestek
4-sis farı
5-mp3lü
6-yol bilgisayarı
7-follow me far takip
valla extra olarak başka bildiğim bir şey yok.
son birşey söylemek istiyorum elektrik ustasına sormadan önce bi fiyat konuşsak.
4 kapı (resmin altında yazıyodu zaten) benim düldül
4kapı (resmin altındaki ozellikler) benim düldülün özellikleri
burası
-----------------
--------------------
----------------------
konuyu unuttun galiba
ferojan sanırım çok yoğunsun cevap yazamıyorsun?
kaput altı sigorta takımı satıldı yazmışsın?
Selamm kusura bakmayın özel sebeplerden dolayı 1 haftadır giremedim arkadaşlar. Yukarıda yazılanların hepsi aklımda konuyu unutmadım şef:) Yarın ilk işim dükkana uğramak akşamınada size dönüyorum. Saygılar
merhaba yan marşpiyerlere talibim ama fiyat son ne olur.. renk galiba siyah dimi
umut yok
İyi satışlar. Benim ihtiyacım tabi varsa. Sağ güneşlik (tavana monteli olan güneşliğin sol klipsi kırıldı) ile ortada bulunan iki havalandırma ızgarasıdır. Teşekkürler.
abs beyni ve airbag beyin kodları nedir, fiyatları ne kadar?
abi bana bitane tavan lambası temin etmen mümkünmü?
eğer uyuyorsa(soketi ve yeri aynıysa) dynamic-emonunkide olur
farklıysa active için olandan. soketindende lazım :)
Ozancım tavan lambası istemişsin ama ostim tarafına gidemiyorum bu aralar aklımda olsun bi gittiğimde alır yollarım sana ok?
acelesi yok abi :) sen bi gittiğinde bak 20-30 filandır heralde
aldıktan sonrada göndermeye gerek yok bilkente yolun düşünce alırım :D
25 kasıma kadar arabayı görmicem zaten :S