Serkan selam naber? Sol davlumbaz var aga 60 lira deniyor fiyata hbrn oldun istersen görüşüp yollattırırım sana hbr verirsen sevinirim.
Printable View
Tamam kardeş resimler yolarım sana hotmail adresi verirsen ordan yollayım form sitemizi yavaşlatmayalım:) Aga bu arada sisler gerçekten zor bulunuyor olanda vermiyo bu sanayici milleti alayı kayserili nuh diyolar peygamber demiyolar. Bugün batuhan arkadaşımıza 2009 sisleri buldum yolladım tam takım taklavatı sisleri 200 e buldum aga yine aklımda bulursam sanada yollarım.
sağol ferhan,kargoyu acınca tam süpriz oldu....
kargolama içinde mehmet özcan abime tesekkürler...
Rica ederim ufuk uygun fiyata gitsin diye kendi bünyemizden yolladık .. Bu arada ismim mehmet ;)
Rica ederim alıştım artık ;)
peki bu araçlarda sağlam olan bi sol ön amortisör varmıdır? hbr bekliorum ferhan
merhaba benim araç 2006 starjet dynamic hill hold+asr+bel destek+follow me vs.
parçaladığınız aracın sigorta kutusu sağlammı sağlamsa uyarmı acaba?
Ortaam biliyorumda yalnız şöle bir durum var bizim parçaladığımız aracın sisleri yok tu başka bir yerden denk geldi de yolladım hacım. Yoksa tabiki ilk kim isterse onundur. Birazdan tükkana geçicem bulurum hacım sanada bugün sis inşallah:) Dert ettiğin şeye bak yahu. Sana sis tuş takımıda lazım olucakmı? Birde sen aklımda davlumbaz istiyor diye kalmışın kank yaa valla kusura bakma bunu telafi etmem lazım:( Gün arasında tekrar yazıcam sana ortaam.
mehmet ve ferhan artık banada bi sis tuş takımı ayarlayın ya dükkandan dışarı çıkamıyorum
ferhan benim sisler var sadece tuş takımı lazım bana
Hmm tuş takımı lazımsa var abi elimde sisler için tuş takımı 150 lira fiyatı abi. Senin iş yeri nerde?
iş yeri rüzgarlıda mehmetin orayada gelirim akşam 7 gibi sorun olmaz ama fiyat yüksek geldi nerderyse servis fiyatı diyebilirim yinede ilgin için teşekkürler
Servis deme yaa.. Sıfır sis tuş takımının fiyatı 284.00 lira ben daha yeni sordum ona görede araştırıp fiyat çıkarıyoruz. İstersen servise tekrar sor fiyatını;) Sonuçta alacağın parça yan sanayi yada fason bir şey değil orjinal parça alıyorsun. Fiyat araçlarının iç aksamlar plastik takımları falan gerçekten çok pahalıdır yani!
Bu arada Mehmet bey ve ben ayrı çalışıyorum Mehmet bey geçen kargo konusunda yardımcı olmuştu saolsun.
yanlış anlama iddalaşmak iççin yazmıyorum sisleri serviste taktırdım tuş takımı fiyatıda 220 tl indirim yaptırmadım daha birde oto ünlü gibi yedek parçacılardan dahada uygun alınacağını düşünürsen çıkma için yüksek fiyat ama ürün senin fiyatı tabiki sen belirleyeceksin ama daha makul fiyat yazsan daha rahat satarsın zaten müslüm beyde yazmış sana fiyatların yüksek olduğunu ama beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem kusura bakma