dostum ben arka tavan lambası için fiyat istiyorum..
Printable View
dostum ben arka tavan lambası için fiyat istiyorum..
Yok be pahalı falan değil başka yerlere sorun 450 500 den aşağı fiyat alamazsınız böyle bir konu daha önce tarafımdan açılmıştı (dava açıyorum zannımca) ne demekse tarafımdan:) Eski konulara bakarsanız muhabbet baya bi dönmüştü orda.
Ertuğ kardeş sanırım sen bişeyleri yanlış hatırlıyorsun. Tavanın iç kısmında arkada lamba yok benim elimde olan arka camın üzerindeki fren lambası. resimde görüceksin. Emotionların bazı modellerinde (bende var güneşilik lambaları onun haricinde arka tarafta lamba yok.
Arka fren lambasının fiyatı 60.00 lira Almak istersen yarın onuda sökeyim.
yok o var ama arkada bir lamba var diye hatırlıyorum hatta birisi sonradan aracına onu takmıştı ama :S yanlış hatırladım heralde..
Bence fiyatlar pahali...
Kardeşim ben marşbiyellere talıbim yanlız cok pahalı söylüyorsun 150 veririm..
Birde gösterge paneli kac satır.
Anladım kardeşim sagol ilerde lazım olabilecek şeyler cıkarsa haberleşr...
:) Şakacı aga naptın yahu 150 :) en son bi arkadaşa 220 ye bırakmıştım istersen son o fiyattan olur.. sana sıkı pazarlıkçı seni:)
Panele gelince 2 yada 3 satır olması lazım net bilmiyorum. Ama yol pc değil sanırım normal km falan gösteriyor. ama arkadaşlarda benzinli ve disel kadranlar mevcut. hangisini istersen bakarız.
merhaba arka cam tesisatları komplemi yani kapı döşemeleri,kablo tesisatı ve açma kapama düğmeleride (ön ve arka) içindemi?fiyatı en son ne olur bilgi verirsen sevinirim
Ahmet bey arka panzidot da aklımda pazartesi bakıcam. 2. Olarak sadece arka cam motorları camları tesisat kablosu ve ön sol kapı cam kumandası. Diğer parçalar bulunmuycak değil aslında bulabilirsiniz.
Anladım haklısın ama fiyatta yapıcak başka bir şey yok yani düz 200 olur sana kardeş. Kadran işine gelince beyaz göstergeli kadran yok. Ancak Kavaklıdere fiat servis müdürü Müslüm Kaymak bey le görüşürsen sanırım onun aracında beyaz göstergeler var rica edersen yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Danışmana fayda var.
Ferhan kardeş sol davlumvaz var mı elinde
ferhan sisLerin sağ davLumbazın takozLarın fiyatını söLicektin hacım unuttun ? :)
aceLe dönersen sevinirim
Benim arabaya bişey olmadıda kank pert 2 tane punto geldi bende onların parçalarını yazdım bizlere (Grande punto net) lazım olur mutlaka. Araç takla atmış bizlik birşey yok yani:)
İbrahim sis var şuan elimde ama orjinal değil kutulu mutulu ondan başka sis şuan yok ama bulursam hemen dönücem sana.
şuan elimdeki aracın sağ davlumbazı daha doğrusu araç taklalı olduğu için alt tarafı paramparça takozların ve davlumbazların durumları hiç iyi değil. Bu arada takozların fiyatları gerçekten çok ucuz yenisi. Lastik pir parça sonuçta aga onu dışarıdan da tedarik edebilirsin. Başka bir araç daha geldi onunda arkadan kazası var önde birşey yok onun davlumbazı sağlam ise yollarım ok? Ancak artık yarın hbr verebilicem sana ok?
Aga takozlar var baktım ve sağlam 2009 gp den çıkma 150.00 lira bunların fiyatı. ayrıca sağ davlumbza var yalnız çamurluğun bittiği yerden küçük bir parçası kırık. Resim çekebilirsem koyarım. Fiyatıda 50 olurmuş hbrn olsun kardeşim. Başka parça eksiğiniz falan olursa hbrm olsun.