arka kapı otomatları pahalı gibi geliyo aslında ama sanırım o fiyata arka kapı döşemeleri de dahildir onlarında olması gerekiyo aslında kaçırılmayacak fırsat ama 2 aydır epey masraf yaptım
arka kapı otomatları pahalı gibi geliyo aslında ama sanırım o fiyata arka kapı döşemeleri de dahildir onlarında olması gerekiyo aslında kaçırılmayacak fırsat ama 2 aydır epey masraf yaptım
Yok be pahalı falan değil başka yerlere sorun 450 500 den aşağı fiyat alamazsınız böyle bir konu daha önce tarafımdan açılmıştı (dava açıyorum zannımca) ne demekse tarafımdanEski konulara bakarsanız muhabbet baya bi dönmüştü orda.
Ertuğ kardeş sanırım sen bişeyleri yanlış hatırlıyorsun. Tavanın iç kısmında arkada lamba yok benim elimde olan arka camın üzerindeki fren lambası. resimde görüceksin. Emotionların bazı modellerinde (bende var güneşilik lambaları onun haricinde arka tarafta lamba yok.
Arka fren lambasının fiyatı 60.00 lira Almak istersen yarın onuda sökeyim.
Konu ABNEW tarafından (04/07/2009 Saat 07:06 ) değiştirilmiştir.
ferojan araç yeni logoluysa talibim??? ön arka jantlar?
dostum ben arka tavan lambası için fiyat istiyorum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
yok o var ama arkada bir lamba var diye hatırlıyorum hatta birisi sonradan aracına onu takmıştı amayanlış hatırladım heralde..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bence fiyatlar pahali...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Kardeşim ben marşbiyellere talıbim yanlız cok pahalı söylüyorsun 150 veririm..
Birde gösterge paneli kac satır.
Konu puntoloji tarafından (04/07/2009 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Şakacı aga naptın yahu 150
en son bi arkadaşa 220 ye bırakmıştım istersen son o fiyattan olur.. sana sıkı pazarlıkçı seni
Panele gelince 2 yada 3 satır olması lazım net bilmiyorum. Ama yol pc değil sanırım normal km falan gösteriyor. ama arkadaşlarda benzinli ve disel kadranlar mevcut. hangisini istersen bakarız.
Konu ferojan tarafından (05/07/2009 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Anladım kardeşim sagol ilerde lazım olabilecek şeyler cıkarsa haberleşr...
merhaba arka cam tesisatları komplemi yani kapı döşemeleri,kablo tesisatı ve açma kapama düğmeleride (ön ve arka) içindemi?fiyatı en son ne olur bilgi verirsen sevinirim
Ahmet bey arka panzidot da aklımda pazartesi bakıcam. 2. Olarak sadece arka cam motorları camları tesisat kablosu ve ön sol kapı cam kumandası. Diğer parçalar bulunmuycak değil aslında bulabilirsiniz.
Anladım haklısın ama fiyatta yapıcak başka bir şey yok yani düz 200 olur sana kardeş. Kadran işine gelince beyaz göstergeli kadran yok. Ancak Kavaklıdere fiat servis müdürü Müslüm Kaymak bey le görüşürsen sanırım onun aracında beyaz göstergeler var rica edersen yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Danışmana fayda var.
Konu Ah-MeT tarafından (05/07/2009 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
Ferhan kardeş sol davlumvaz var mı elinde
ferhan sisLerin sağ davLumbazın takozLarın fiyatını söLicektin hacım unuttun ?
aceLe dönersen sevinirim
Tamam kardeş resimler yolarım sana hotmail adresi verirsen ordan yollayım form sitemizi yavaşlatmayalımAga bu arada sisler gerçekten zor bulunuyor olanda vermiyo bu sanayici milleti alayı kayserili nuh diyolar peygamber demiyolar. Bugün batuhan arkadaşımıza 2009 sisleri buldum yolladım tam takım taklavatı sisleri 200 e buldum aga yine aklımda bulursam sanada yollarım.
sağol ferhan,kargoyu acınca tam süpriz oldu....
kargolama içinde mehmet özcan abime tesekkürler...
Konu batuhann80 tarafından (09/07/2009 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri