Hocam bende marşpiyellere talibim. Yalnız 250 çok fazla sanki çıkma parça için. Daha uygun olması mümkün mü?
kardeşim sen nerelisin ?kayserili olmalısın
![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
farklı motor cinsi konusunda bilgim yok. ancak motorun değiştirilebildiğini biliyorum. tek sorun faturalandırabilmek malum çalıntı araçlardan sökülme motorlar var dünya kadar.
Linea Dynamic 1,4 Fire
sislerle,tuş takımlarını sattın mı acaba?tus takımında sis düğmesi varsa,sislerle beraber alabilirim...
tamam sağolasın ama anlaşamazsanız ben tuş takına talibim
Abim ben Karadeniz orduluyum ama doğma büyüme ankara tutturamadınız..
Kanka bana ısınmayan yansın yahuEspirik tabi bi kenerada yakından tanısan dahada çok kaynarsın allaha şükür sıcak kanlı insanlarız hepimiz
Müslüm abi bir servis olaraktan Kavaklıdere olaraktan fiyatlar için düşüncelerin nelerdir?
Konu Ah-MeT tarafından (03/07/2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
tuş takımları için tesekkür ederim...
Hayırlı olsun Ufukcum.. Anladığım kadarıyla aracına sis bağlattıracaksın. Tekrar hayırlı olsun.
arka koltuk tavan lambası ? emotionda olması lazım
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
merhaba banada bagaj üzerindeki pandizot lazım elinizde mevcutmu? bendekine hoparlör takmıştık şimdi delik kaldı yardımcı olursan memnun olurum tlf num 0536 238 55 41 ahmet sayal
arka kapılar için otomat tesisatı da iyi de pahalıymış
arka kapı otomatları pahalı gibi geliyo aslında ama sanırım o fiyata arka kapı döşemeleri de dahildir onlarında olması gerekiyo aslında kaçırılmayacak fırsat ama 2 aydır epey masraf yaptım
ferojan araç yeni logoluysa talibim??? ön arka jantlar?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri