SAmsun birmotda aracı gördüm bej renkli olan berbat durumda.. diğerleride ticari kullanılmış. Burada araç bulabilmek için galeride tanıdığın olacak kesinlikle onun dışında sana yedirmeszler temiz aracı.. neyse bakalım bir tane buldum aslında ama adamla bi görüşcem bafra da araç temizse bi pazarlık etcem benim aradığım fiyata yakın ama aracın durumu nedir bi görmem lazım (umutlu deilim)..
Paranın tümü nü vermediği an kendi altında ki sıfır full astrayı elinden alırım bunu biliyor ve gıkını cıkarırsa üzerine bide dayak yer (burada arkama güveniyorum)Son cümleni ben de düşünüyorum açıkcası hatta o 3bin TL yi gösterip elletmiycem çıldırtcam
şaka biyana Araçtan tiksindim sahiplenemeden soğudum bakalım bu ayın sonu gelmeden karar son bulması gerekiyor...
Bu yaz sağlık sorunlarından Ankara yapcam, ankaraya gelirsem başka araç ta bulabilirim diye umuyorum..
gerçi ankaradaki oto pazarında geçen baharda bi önceki aracımı kaybetmiştim ..çok kalabalıktı bir saat fazladan aracı parkettiğim yeri aramıştım... ama alınabilecek bi araç bulamamıştım...![]()
Yer imleri