aslında arabanın devrini alıp 3 bin lirayı ödememek farz olmuş ama,bence de biraz araştırırsan temiz bir araba bulabilirsin o fiyatlara. Ankara veya istanbuldan alsan sanki daha iyi olur bence. piyasası daha düşük oluyor.
aslında arabanın devrini alıp 3 bin lirayı ödememek farz olmuş ama,bence de biraz araştırırsan temiz bir araba bulabilirsin o fiyatlara. Ankara veya istanbuldan alsan sanki daha iyi olur bence. piyasası daha düşük oluyor.
SAmsun birmotda aracı gördüm bej renkli olan berbat durumda.. diğerleride ticari kullanılmış. Burada araç bulabilmek için galeride tanıdığın olacak kesinlikle onun dışında sana yedirmeszler temiz aracı.. neyse bakalım bir tane buldum aslında ama adamla bi görüşcem bafra da araç temizse bi pazarlık etcem benim aradığım fiyata yakın ama aracın durumu nedir bi görmem lazım (umutlu deilim)..
Paranın tümü nü vermediği an kendi altında ki sıfır full astrayı elinden alırım bunu biliyor ve gıkını cıkarırsa üzerine bide dayak yer (burada arkama güveniyorum)Son cümleni ben de düşünüyorum açıkcası hatta o 3bin TL yi gösterip elletmiycem çıldırtcam
şaka biyana Araçtan tiksindim sahiplenemeden soğudum bakalım bu ayın sonu gelmeden karar son bulması gerekiyor...
Bu yaz sağlık sorunlarından Ankara yapcam, ankaraya gelirsem başka araç ta bulabilirim diye umuyorum..
gerçi ankaradaki oto pazarında geçen baharda bi önceki aracımı kaybetmiştim ..çok kalabalıktı bir saat fazladan aracı parkettiğim yeri aramıştım... ama alınabilecek bi araç bulamamıştım...![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri