Güzel jant. fiyat olarak ne düşünüyorsun. Onu da belirtmen gerekiyor.
slm ARKADARŞLAR.
kulandığın 17" ssw marka jant ve kumho ku25 modeli lartiklerimi değiştireye kara verdim.lastikler sıfır olup 205/45/17 ebadındadır.su ana kadar 205-300 km yol yapmıştır.(yeni oldıgı gösteren cizgiler üzerinde meycuttur.)jant ssw nirvana modeli olup üzerinde muhtelif yerlerde cizikler vardir.jant agırlıgı 6,9 kgdir.yakıtta olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır en azından ben hissetmedim.degiştirme isteme sebebim aracı alcatmak istemem vede eşiminde kulanmasıdır16" jant lastik takımı takımı vede 3,5 yay setiyle takas olabilir...şu an fikir sahibi olabilmeniz için jant modelin resmini ekliyorum en kısa zamanda orjınal resimleride cekiplik eklenecektir. iliginize şimdiden teşekkürler..
not:jantlar 4x100 vede 4x112 uyumludur.
Konu anvil tarafından (15/01/2009 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
Güzel jant. fiyat olarak ne düşünüyorsun. Onu da belirtmen gerekiyor.
1200 lira düşünüyorum ama biraz esnek davrana bilirim
çizik jant ve kullanılmış lastik daha ucuz olsa bir arkadaşım istiyordu düşünürdüm.yanlış anlama ama fiyatta uçmussun dostum..
sıfırdan pahalı..esnek derken???ne kadar esnek??
bir ayrıntıyı atlıyorsun lastıkler sıfır 250-300 km yol yaptı lastigın takımına 580 tl ödedim.ljant olayın agelince onun takımı tabiki sıfırı 1100 lira dediler muhtelif markalarda daha uygunları var tabiki araştıra bilirsin...
polemik yasamak istemem.dogrudur dostum,hayırlı satışlar.bana pahalı geldi...
bunda polemik yaşıyacak bir sey yoki dostum.sıkıntı yok yani tercihler varklı olabilir.ben sadece fiyat vermiş olmak içn verdim o fiyatı biraz aşası tabiki olur ama yok pahasınada vericek halim yok tabiki...senin bilecegin iş tabiki görüşmek üzere...
fiyat normal iyi satışlar
bencede uygun fiyat.
Hayırlı satışlar
bu jantı önceki aracımda kullandım,
tavsiye ederim
guzel jant ıyı fıyat ... hayırlı satıslar..
param olsa hic kacırmam... kriz benide vurdu...))
hayırlı satıslar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri