Hayırlı satışlar
Satılık Playstation 3 40 GB Garanti belgesi faturası mevcuttur orjinal kutuda çıkan bir adet joypad ve kabloları mevcuttur... Ekstradan ; Fiyata tam olarak karar vermedim hesaplayacağım ilgilenen arkadaşlar var ise özelden ulaşabilirler.
Wireless Turbo 3 Controller
PS3 Vertical Stand USB Hub
PS3 HDMI™ Cable
4Gamer controler charger
4 Adet oyun :
1- Haze
2- Medal of Honar Airborne
3- Devil May Cry 4
4- Motor Storm
Özellikler:
Çekirdek Hızı 3.2 GHz
Her çekirdekte 1 VMX vektör hızı
512 KB L2 Cache
7x SPE @ 3.2 GHz
7x 128b 128 SIMD GPR
SPE için 7x 256KB SRAM
Performans için 8/1 SPE
Toplam gigaflop hareketli nokta performansı
GPU
RSX@550MHz
1.8 Teraflop harekeli nokta performansı
Full HD (1080p’ye kadar) x 1 kanal
Çok yönlü programlanabilir paralelli hareket noktası
5.1 Dolby Ses, DTS, LPCM (Cell temelli)
Hafıza
256 MB XDR Ana RAM @3.2 GHz
256 MB GDDR3 VRAM @700 MHz
Sistem Ana Bant Genişliği – 25.6 GB/s
VRAM/--22.4 GB/s - RSX—20GB/(Yazma)+15GB/s (okuma)
SB2.5GB/s (yazma)+ 2.5GB/s(okuma)
İstem Hareketli Nokta Performansı
2 teraflop
Hafıza (Depolama)
Çıkarılabilir 2.5’’ HDD yuvası
I/O—USB yuvası Ön x 2 arka x 2 (USB 2.0)
Memory Stick Standart Duo / PRO x 1
SD/Standart mini x 1
Compact Flash (TypeI II) x 1
Bağlantı
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
Bluetooth--Bluetooth 2.0 (EDR)
ControllerBluetooth (7’ye kadar)
USB 2.0 (kablolu)
Wi-Fi (PSP)
Network (IP üzerinden)
AV Çıkışı
480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p Ekran Boyutu
HDMI out x 1
AV multi out x 1
Digital out (optical) x 1
Disk Formatları
CD, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD,
Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc (Ses side), DualDisc (DVD side)
PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, Blu-ray Disc,
PlayStation 3 BD-ROM, BD-ROM, BD
Hayırlı satışlar
slm hasan bi fiyat söle olmazsa getirirsin buluşmaya![]()
Hayırlı satışlar![]()
Hayırlı satışlar...
Hocam piyasa fiyatından haberin olsun diye yazıyorum. Mediamarkt ve Metro Gross Market' de sıfır 40 GB'ı 699 a satılıyor. Ben de almak istiyorum uygun bir ikinci el fakat sen en iyisi iyi bir araştır ve bana son fiyatını özelden veya buradan yazıver.
Hayırlı satışlar...
uygun bir ikinci el fiyatı açıklarsan ben ciddi alıcıyım.
Hayırlı satışlar ps3'lerde pal ve ntsc olarak farklı modeller var fiyat araştırırken onada dikkat etmek gerekir pal olanın fiyatı biraz daha yüksek hasan bey'in sattığı ürün pal olması lazım pal ve ntsc arasındaki farkı görmek isteyenler aşağıdaki linke bakabilir.
PS3 PAL MI NTSC-U MU
1 hafta önce benim arkadaş satıyordu 1 ay kullandı.2 tanede oyunu vardı 500 tl ye sattı.bende bir yerde gördüm 699 fiyatını ama nerde gördüm hatırlamıyorum.
hayırlı satışlar ;
ben kipada promosyon asıstanıyım..fiyatı 699,00 ytl yapdık gecen hafta..bu hafta yukselıs gosterıcek her yerde döviz kurlarına baglı olarak..fakat sıfır fiyatları pazarı hareketlendırmek amaclı 799,00 ile 899,00 arası degısmez.bunlara artı olarak 999,00 ytl ye 80 gb 2 oyun 1 kol fiyatı durty de bulabilirsiniz.
saygılar.
sizi KRİZ TEYET GECTİ! galiba abi![]()
Arkadaşlar yazdığım fiyat Türkiye' de satılan legal getirilen ürünlerin fiyatı yani hepsi PAL.
usta satılırmı bu cihaz yayapma etme gözünü seveyim
hayırlı satışlar olsun bukadar yoruma artık satılırmı bilmiyorum ama genede hemen satarsın inşallah ben çevremde alıcak olan olursa sana yönlendirim
![]()
1 hafta önce arkadaşınız bedavaya satmış.![]()
699 olan fiyatlar yanında hd televizyon alanlara önerilen fiyatlar oluyo genelde teknosada 599 du 6 ay önce (Haftasonları belki bu fiyattan verebilirler ama araştırmak lazım)..
Yanlız 40 gb ps3 ler wireless olmadığı için tutulan bi model değil. Garantisiz sıfır fiyatı 600-650
Ayrıca Ps3 lerin ikinci eli makbüldür.. Oyunları orjinal almak durumunda oldugunuz için makine değil oyunlar önemlidir.
Pes2009 mediamarkette 160 tl ebayden alırsanız 80 tl . İkinci el oyunlar tutulmuyorsa veya senelik bi oyunsa 20-30 a bulunur diğer oyunlar 50-80 tl civarındadır.
Sıfır bir PS3 içinden 1 wirelless kol çıkar ikincisini almalısınız. Ayrıca HDMI kablo çıkmaz.
Araştırarak ikinci el PS3 alınabilir. Fiyat hakkında yorum yapmak istemem ama azcık tuzlu (500 de bedava ama).
Aksine 40gb lerde wireless vardır arkadaşlar. Kendim wireless özelliğini kullanıyorum... herkesin malına biçtiği bir fiyat vardır bende ucuza vermek istemiyorum... Arkadaşlarınız ucuza almış olabilir hatta ondan daha ucuzada bulunabilir... şuanda en iyi teklif 700 ytl oldu bir kaç gün daha beleyip daha yüksek veren olmazsa bu fiyattan vercem
Ben playstation satıcısıyım her türlü ps konsolu elimde var ve emin olun piyasa şu anda kan ağlıyor değil 2. el sıfır hiç ama hiç satış yok günde 5 ps3 satarken ayda 5 e düştü hatta 5 bile değil. Kriz anlayacağınız kimseyi teğet geçmedi. Parası olan da harcamıyor temkinli yaklaşıyor herkes haklı kendince.
Teknosa da Cumartesiden itibaren
PS380 GB + GRANTOURISMO 5+ PES2009+1 EKSTRA DUALCHOCK
HEPSİ 1149 YTL 10 TAKSİT satılacak bilginiz olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri