1 hafta önce benim arkadaş satıyordu 1 ay kullandı.2 tanede oyunu vardı 500 tl ye sattı.bende bir yerde gördüm 699 fiyatını ama nerde gördüm hatırlamıyorum.
1 hafta önce benim arkadaş satıyordu 1 ay kullandı.2 tanede oyunu vardı 500 tl ye sattı.bende bir yerde gördüm 699 fiyatını ama nerde gördüm hatırlamıyorum.
1 hafta önce arkadaşınız bedavaya satmış.![]()
699 olan fiyatlar yanında hd televizyon alanlara önerilen fiyatlar oluyo genelde teknosada 599 du 6 ay önce (Haftasonları belki bu fiyattan verebilirler ama araştırmak lazım)..
Yanlız 40 gb ps3 ler wireless olmadığı için tutulan bi model değil. Garantisiz sıfır fiyatı 600-650
Ayrıca Ps3 lerin ikinci eli makbüldür.. Oyunları orjinal almak durumunda oldugunuz için makine değil oyunlar önemlidir.
Pes2009 mediamarkette 160 tl ebayden alırsanız 80 tl . İkinci el oyunlar tutulmuyorsa veya senelik bi oyunsa 20-30 a bulunur diğer oyunlar 50-80 tl civarındadır.
Sıfır bir PS3 içinden 1 wirelless kol çıkar ikincisini almalısınız. Ayrıca HDMI kablo çıkmaz.
Araştırarak ikinci el PS3 alınabilir. Fiyat hakkında yorum yapmak istemem ama azcık tuzlu (500 de bedava ama).
Aksine 40gb lerde wireless vardır arkadaşlar. Kendim wireless özelliğini kullanıyorum... herkesin malına biçtiği bir fiyat vardır bende ucuza vermek istemiyorum... Arkadaşlarınız ucuza almış olabilir hatta ondan daha ucuzada bulunabilir... şuanda en iyi teklif 700 ytl oldu bir kaç gün daha beleyip daha yüksek veren olmazsa bu fiyattan vercem
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri