Bende 60 gb wirelees pal ps3 vardı 11. ayda extra kol + 4 oyun + hdmi kablo 1100 ytl'ye arkadaşıma 10 taksit ile sattım yaza doğru daha üst modelini düşünüyorum ozamana biraz fiyatlarda düşer inşallah.
Bende 60 gb wirelees pal ps3 vardı 11. ayda extra kol + 4 oyun + hdmi kablo 1100 ytl'ye arkadaşıma 10 taksit ile sattım yaza doğru daha üst modelini düşünüyorum ozamana biraz fiyatlarda düşer inşallah.
tekrar merhaba ;
bu fiyatı görmenizi tavsiye ederim.rekabet kriz dinlemio malesef.
Darty TR - SONY PS3 80GB FIFA09 - OYUN KONSOLU
saygılar
Aslında PS3 PS3 tür daha iyisi kötüsü yoktur. 40 GB bir PS3 alıp rahatça 2,5" laptop hard diski takarak isterseniz 250 GB da yapabiliyorsunuz sorunsuz bir şekilde. Son seri 40 larda ve yeni çıkan 80 liklerde eskilere nazaran en önemli fark, işlemcilerinin daha düşük nm teknolojisi ile imal edilmesi ve daha az enerjiye ihtiyaç duyarak daha az ısınmasıdır. Esas fark aslında 60 lık versiyonlarında bulunuyordu ki bunlar SD card reader ve daha fazla USB port, PS2 oyunlarını çalıştırması olarak özetlenebilir. Fakat portların da fazla olmasının bir manası yok zira herşey wireless olarak eklenebiliyor sisteme.
Şu kaynakta PS3 le ilgili baya bir bilgi var.
PlayStation 3 Secrets
Bu arada Onur kardeş, Darty cidden abartmış olayı yaa...Fiyat çok güzel. Şu kredi kartı dönemim atlasın almayı düşünebilirim gerçekten. Fiyat süper yaa!!!
Konu ekorkut tarafından (21/01/2009 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
aynı fiyatı bizde yapıcaz kipa olarak sadece braz zaman....belkide daha güzel sürprizler olabilir...
Media Markt da 999 YTL' ye sixaxis + 3 tane de oyunla beraber veriyorlar. Darty' deki 850 lik fiyatta sadece Fifa var. Oyunlar en azından 150 ytl onu da hesap etmek lazım.
Bu arada arkadaşın ilanını mahvettiğimizin şimdi farkına vardım. Gerçekten kusura bakmasın ayıp ettik.
2008 oyunlarının fiyatları 15,00 ytl....örnek olarak pes2008 orjinal oyununu karsıyakada 15,00 ytl ye satılıyor..darty fiyatı suan kimse veremez hatta sony bile..yeni cıkan 2009 oyun fiyatları pıyasaya 100,00 tl ile oyununa göre 150,00 tl kadar cıkıyor...untmadan darty deki 80 gb üründe çift lens vardır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri