Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk sene balkonda denedim ama olmadı sanırım kaliteli toprak ısı güneş gibi faktörlerden dolayı olmadı. ama size tavsiyem domates ve biberler için balkonda saksıyı koyocağınız yer için söylüyorum yerden yüksekten olsun.

Bir arkadaşımın arazisi var orada 30 dönümlük bu işin ticaretini yapıyor sağolsun bana da ufak bir yer ayarladı şimdilik idare ediyorum. geçen sene arabanın arkasını full sebzelerle doldurup eve gelene kadar yolumun üstünde eşe dosta dağıtıyordum.

Araba için yol var ama tarlaya kadar girmiyordu taki geçen haftalardan uğraşıp yol yapana kadar puntama güzel bir yol yaptım.

birde arkadaşlar konuyu açarken baya bir çekingendim kimse bakmaz diye ama sizlerden gelen mesajları okuyunca çok sevindim. İsteyen arkadaşlar olursa fazladan ektiğim tohumlardan fide olarak verebilirim bedelsiz olarak.

Ha bu arada evde saksı çiçekleri hastasıyım. yani sadece sebze tohum fide işyle uğraşmıyorum.
Böylede ballandıra ballandıra anlatılmazki abi şu durumda istanbulda yetiştirmek mümkün olmadığı için tohum değilde direk mahsulu almaya gelebiliriz