Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abı begenmedım dıye para ıadesı olmaz buyuk bır ıhtımal (elektroword bır ara herkosulda para iadesi yapıyordu)sımdı baktım su yazıyorweb sayfasında
(Bizim hizmet anlayışımız satana kadar değil, sonuna kadar! Aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Bunun için ürünü, "kullanılmamış" olarak, "zarar görmemiş ambalajlı, aksesuarları" ve "faturasıyla" birlikte getirmeniz gerekmektedir. SIM kart takıldıktan sonra cep telefonu iadesi mümkün değildir.)
yasaya gore begenmedım deye ıade olayı zor satısta solenıpte olmayan ozellık,uretım hatası,vg gıbı olaylarda paraı alman daha kolaydır.
sansını dene ıstersen bı paratalebınde bulun
zeynelciğim daha önce media markttan pstation almıştık 10 gün sonra menmun olmdadığımızı söyledik onlarda sorunsuz iade aldılar 10 gün oynadığımız halde, şimdi bu asus mini booku hiç kullanmadım,ekranın kaplamasını bile çıkarmadım zatı 4 gün önce aldım ilk şarjı duruyo,ayrıyeten ilkj şarjı 14 saat yapmama rağmen 1.5 saatte pili tasarruf modunda 1/2 ye indi güya şarjı tasarrufta 7,5 8 saat dayanacaktı.herşeyi ambalajları kutusu poşeti evrakları hepsi duruyor.geri almamak için bir sebepleri olabilirmi ?