Murat abi media marka götürmek yerine asusun kendı servısıne goturmus olsaydın asusa sunu derdın maden yapılamıyor bana yenısını verın dıyebılırdın asus vermek zorunda aynı deger marka yada muladını verırdı kesın, bu arada makına F9 recovery tusu ıle sıstem yenıden yuklenır ve gızlı partotıon vardır oraya dokunmaz ısen bısey olmaz makınaya vindows 7 mınımum 1 gb rame ıhtıyacı var xpnın ıse 128 mb ondan xp ondan dolayı hızlı dır ve bıldıgım kadarı ıle cd rom yok yanı demek ıstedıgım su makınaya bas formatı servıslık ısın olunca vındows 7 yı yukle gotur servıse dıyecemde cd yok usb yada networkten yapılmalı wds ile
Benım asus wındows vısta ama wındows 7 ultımate yuklu gecen ay servıse gıtmek zorunda kaldım vıstayı yukledım goturdum bır sıkıntı olmadı eve geldım sonra format tekrar yukledım vındows 7 yı .
Paranın tamamını almak ısteye bılırsın cekle ısın olmasın ama 399 tlye sıfır makına bulamazsın aklında olsun bu
2.sı receovery kısmına dokunmadan format at dıyecemde dvd olayı yok mecburen usb den veya ethernetten yukleyeceksın xp yı servıse gıtmek ıstedıgınde F9 tuusna bas xp yı sıl vındows 7 yı tekrar yukle dıyecemde usbden format atmak lazım senın makınaya onu yapacak kısı varmı sızın orada sen ıstersen bana makınanın adı ve modelını yaz ben bı bakayım burada ne yapabılırım dıye.
Bu arada aklıma simdi geldi Microsofta su kurar vardır ücretini ödedıgın işletim sisteminin alt versiyonlarını kurma hakkın var yanı ben vindows 7 ise orjinal işletim sistemim vista,xp kurabılırım çünki satın almıs oldugun sistem pahalı dıgerlerı ucuz diye hatırlıyorum sen yınede Asus tr ıle konus ıstanbul ile ama servıse gıdersen 80 tl sistem kurma ücreti alabılırler herhalukalde
ve son olarak once makınanın drıverlarını bul xp kurmadan once
busefer cıdden son bısey nasıl kurulum yapacagının anlatımı goz gezdırdım F DISK ıle yapılmıs tum hdd gıder bunda yanı F9 recover kaybolabılır
LINK:https://www.notebook.gen.tr/asus-eee...mak-t3444.html
Yer imleri