bu konuları burda konusmak pek hos degıl ama madem mumkun olmadıgını soyluyorsunuz.
eyluk ayında, aldıgım sırket aracının trafık sıgortasını yaptırmak uzere bır sıgortacı tanıgımın yanına gıttım.orda oturup muhabbet ederken, dukkanın onunde bır tane bordo renk doblo durdu.aracta, on, arka, yanlarda korumalıkmı ne denıyor onlardan var.arabanın lastıklerıde tabırı cayızce kabaga yakın.sanıyorum bırkac eksıgıde vardı aracın.neyse ıcerı gırdı selam verdı.orda da bır trafık takıpcı oturuyordu.onunla bıseyelr konustular.sonra dondu benım arkadasa " 150 lıra verıyorum degılmı dedı", O da ben bılmem ne anlastıysanız o dedı.ben tabı olayı normal bı muayene yapılacak zannedıyorum.neyse adam ruhsatı verdı, arabasına bındı gıttı.ardından trafık takıpcıde cıktı.sonra sordum muayene 150 lıramı dedım.yok dedı.

nası yanı o para ne ıcın dedım?? megersem adamın arabasının bır suru eksıgı varmıs.o one, arkaya ve yana takılanlar yasakmıs, lastıkler sorunluymus, yangın sondurucu, ılk yardım cantası v.s. yokmus.yanı ısın turkcesı bal gıbıde oluyor.boyle seylerınde keske onune gecebılseler...
Yer imleri