taşıma ücretinde indirim yaptılar...akaryakıtdaki vergileride düşürsünler...yiyorsa...
o kadar esnaf mağdur olacak belediye sanki çok kar yapıyor durumu iyi...
tamamen ideolojik bir karar
tıpkı akay kavşağı kararı gibi...
Ankara'da pazartesiden itibaren özel halk
otobüsleri çalışmayacakmış.
Bu fiyat indirimi bence saçma. 600 ve 900 kuruşa kim yolcu taşır Allah aşkına .Biraz insaflı olmak lazım. Benim işyerim çok uzak ve özel halk otobüsü kullanıyorum. İşyerime yakın mesafeden malesef belediye otobüsü de geçmiyor.Bu otobüsler bir hafta bile çalışmasa edeceğim masraf hayli fazla.
![]()
Konu ibrahim06 tarafından (04/03/2010 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
taşıma ücretinde indirim yaptılar...akaryakıtdaki vergileride düşürsünler...yiyorsa...
o kadar esnaf mağdur olacak belediye sanki çok kar yapıyor durumu iyi...
tamamen ideolojik bir karar
tıpkı akay kavşağı kararı gibi...
Belliydi böyle bişey çıkacağı...
Arkasından ne gelecek diye beklerken ,özel halk otobüsleri kaldırmışlar..
ankaralı arkadaşlarımızın yaşayacakları mağduriyetten dolayı üzgünüm,umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur.fiyatların geriye çekilmesi ile ilgili mahkeme kararının gerekçesini bilmiyorum.ideolojikmidir değilmidir onu da bilmem,bahsedilen rakamın bu işi yapan ticari araçlar için uygulanamaz bir rakam olduğunu da kabul ediyorum.
AMA bildiklerim şunlardır,
*benzin zamlarını otomatiğe bağlayıp,üzerinden de bir ton vergi alıp,çalıştırdıkları ücretliye (memur,işçi) zam yaparken benzine yaptıkları zammı değil,abuk sabuk ürünler (avakado,don lastiği vs) baz alınarak saptanan enflasyona göre zam yaptıklarını,
*Belediyeciliğin kar amacı güden bir ticarethane değil,kamu hizmeti yapan (yapması gereken) bir kuruluş olması gerektiği,(GEREKİYORSA ZARARINA TAŞIMALI)(bu zararı bir şekilde diğer gelirlerinden karşılamalı,emlak,çöp,eğlence,reklam vergileri vs vs vs)
*İşlerine geldiğinde Karun muş (Çok çok zengin) gibi,gerekli gereksiz yerlere bir ton harcama yaparlarken kar zarar hesabı yapmayıp,(yap boz şeklinde sürekli yapılan yollar vs),işlerine gelmediğinde topu hemen birilerine atarak zeytinyağı misali üste çıktıklarını
BELEDİYELERİN ASLİ GÖREVİ;VATANDAŞI MAĞDUR OLDUĞUNDA AĞLAYIP SIZLAYARAK BİRİLERİNİ SUÇLAMAK DEĞİL,VATANDAŞIN PROBLEMİNİ BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜME KAVUŞTURMAKTIR,
Nasrettin Hocanın dediği gibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?"
+100.001
I ' m c a p u l i n g . . .
+197
+563
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Valla iş olması gerekenin konuşulmasıysa yazılacak çok şey var ama boşuna söyleriz.. Türkiyede hangi belediye dediklerinizi tam olarak yapar. Pazartesi günü eğer işe otobüsle gitmek zorunda kalanlardan biri olursanız sanırım mahkemeyi iyi yadetmezsiniz.Yada insanların mecburen arabalarını kullanmak zorunda kalıp trafiği altüst etmeleri , metro ve belediye otobüslerinin tıkış tıkış oluşunu görünce.
Benim kızdığım 2004 yılında açılmış bir davayı şimdi ne diye saçma sapan bir karara bağlıyorsunuz? Neden 2004 yılında sonuçlandırmıyorsunuz. Bakın İstanbuldaki metrobüs ücretleri davasına. Birkaç ayda sonuçlandı. Melih gökçeki bende sevmem ve iki seçimdir oy da vermedim. Ancak sırf siyasi hesaplar ugruna böyle bir kararın yıllar sonra alınması saçma ve bunu da sırf siyasi gçrüşler uğruna Melihe oh olsun diyerek kabullenmek de saçma. Öyle yada böyle olan vatandaşa oluyor gene.
Konu ibrahim06 tarafından (06/03/2010 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
+8251
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri