Ak partinin bakani Zafer Caglayanin 700 bin tl ye saat aldigi bugun mecliste belgelerle ortaya cikti![]()
HELAL OLSUN ZAFER ABİME. ANASİNİN AK SUTU GİBİ HELAL OLSUN. CALİYOR AMA CALİSİYOR.
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Ak partinin bakani Zafer Caglayanin 700 bin tl ye saat aldigi bugun mecliste belgelerle ortaya cikti![]()
HELAL OLSUN ZAFER ABİME. ANASİNİN AK SUTU GİBİ HELAL OLSUN. CALİYOR AMA CALİSİYOR.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Valla ben hakkımı helal ediyorum çalıyorlar ama çalışıyorlar.
Kahpeler.
Benim çevremde var ciddi anlamda böyle söyleyen böyle düşünen.
Adam resmen diyor ya kim çalmıyorki en azından bunlar çalıyor ama çalışıyor ben hakkımı helal ediyorum diyen . Be beyinsiz oğlu beyinsiz senin çoluğunun çocuğunun parası gidiyor neyin hakkı neyin helâli bu ? Asgari ücret para alır gider meydanlarda şakşak yapar .
Bu mantik
Eşim calisiyor eve para getiriyor. Ne is yaparsa yapsin mantigidir. Egitim seviyesi her ne olursa olsun kisiligi karakteri yerine oturan insan ne yaptigini bilir zaten. Kurani Kerim Calmayi emretmiyor. Calmak islamin kacinci sarti desen 6 der bu zihniyet..
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Diyelim ki kendi aldı, Umre'ye gidecek kadar dindar bir insanın, bu kadar değerli bir saat almasını Müslümanlıkla bağdaştıramadım. O kadar parayla ne gariban insanlara yardım edilirdi..
Çok fesatsınız çok. Adamlar koca ülkeyi kalkındırdılar 3 kuruşluk saati çok görüyonuz!!!
Bu Reza denen milyarder ülkenin cari açığının %15 ini kapatmış. Ama vergi rekortmenleri listesinde adı geçmiyor. Ahaha Türkiye süper bir ülke yaHer yerden cehalet fışkırıyor.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Adam hayali ihracattan dünyaları kazanmış dikkat HAYALİ İHRACAT !!
Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır
Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır;
Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır!
Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır...
Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir
Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir?
Bu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir!
Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...
Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say
Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray,
Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay;
Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay...
Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar
Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var.
Bu sofra iltifatınızdan işte ab u tab umar.
Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar...
Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını
Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini
Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini.
Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini...
Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...
Tevfik Fikret
Güzel hort olmuş teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri