yuuuh... katil israil müslüman katili diyeceksin. parası var diye mayınlı toprakları 99 yıllığına vermeye utanmayacaksın öyle mi?
yahudi üstün hizmet madalyasını tayyibe süs olsun diye mi taktılar yoksa hizmetlerinin karşılığınjda mı??? bu bile seçmene küfürdür ama anlayana tabi...
tcdd nin özelleştirme sırası beklediğini de ona da parayı veren alır dersen hiç şaşırmam.
demek ki önemli olan müslümanlık insanlık onuru delikanlılık değil paraymış...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
devletin herşeyi zarar ediyordu demi. ondan özelleşti. yoksa rant sağlamak falan değüil mesele. zarar ediyorsan kara geçir. halka hizmet götür. yok. ben babalar gibi satarım arkadaş. satarım komisyonumu da babalar gibi alırım. budur işte devlet yönetimi...
bunca özelleştirmenin parası nereye gitti. duble yola. deprem vergileri nereye gitti duble yola pardon duble para kasalarına. ee peki onca diğer vergiler nereye gitti sıfırlanmaya...
Ya görkem abi, büyüğümsün buna saygım var.Ama şuan meclis tvyi açsan, görsen keşke.Senin vekillerin...Fezlekekler açıklanmasın diye yırtınıyorlar.Saklıyorlar.Diğer m.vekillerine 5 dakka, sizinkilere 15dk süre veriliyor...Yazık.gör bunları.en basitleri bunlar.
5 liraya akaryakıt alıyorsun.Buna da öı isyanın yok? 2 liraya 3 lira vergi konuyor...
Gitmeseydi, ölmezdi demişsin.Yazık yazık.Bu cumhuriyet, bu vatan bile kurulması için örgütlenirken eylemlerle, protestolarla organize oldu.Demokratik Haktır eylem yapmak, protesto etmek..Herkes aynı görüşte mi olacak?
Sen şimdi bana, yakan yıkan adam nası eylem yapacak, öyle eylem olmaz derssin..
Senin polisin gelip gezi parkındaki çadırları yakıp dağıtmasaydı, insanları dövmeseydi kimse sinirlenmeyecekti.Başçalanın kalkıp ta "gezi parkını yapacağız" diye diretmeseydi kimse sinirlenmezdi.O zaman provokasyon yapılmazdı .Hoş, gezi eylemlerini provoke eden de ak partililerdir.Hatırlayın, tomanın önünde sol bayraklı çakma eylemcileri.Önünde 2 toma, adamlara sıkmıyorlar bile.Sırf provokasyon olsun diye, kendi seçim reklamlarını yırtan da ak partililer...
Buyrun, berkin elvan öldükten sonra yapılan anma eylemlerinde ölen genç kardeşimiz.İki çocuğun da babası "oğlumu devlet öldürdü" diyor.Başçalan ise provoke etmek için"burakcanı kılıçdaroğlunun askerleri öldürdü" diyor...
Kalk ta gör artık abi kurban olim ya, memleket iyi değil.Verem gibi.Sinsi sinsi...
C2105 cihazımdan gönderildi
ya arkadaşlar çok biliyosanız siz yapın siz yönetin bu ülke bu zamana kadar her partiyi gördü herkezin ne olduğunu biliyo, kıyaslamaya kalkışırsak cumhuriyet kurulduktan sonra ülke en iyi zamanında şu anda ha daha iyisi olamazmı olur ama şu anda en iyisi bu.
şuan dış borcmuz 372 milyar dolar. bu rakam hazinenin internt sitesinden alıntı. tayyibin bugün söylediği hazine deki miktar 172 milyar dolar. 200 milyar dolar açık neden peki...
onca şey satıldı borç ödendi imf ye 420 milyon dolar ödenip kapandı diye bayram yaparken öbür taraftan giren 200 milyar doları neresine sokacak bu hükmet. söylem tayyibin söylemi mazur gör.
dünyanın en büyük ekonomisine bak. ülke tarihinin en büyük dış borcuna en büyük yolsuzluk rakamlarına sahip halla savunan arkadaşlar var...
allah akıl izan vicdan versin ne diyelim...
kardeşim benzin zammına ona buna ettiğim laf yok varsa daha iyi yapacak bu işi sen onu söyle bana onu tartışalım ben dört dörtlük demiyorum bana de ki şu adam daha iyi de onu konuşalım, herşeye bahane bulmayla olmaz bu işler hiç demi iyi bişi olmadı bunu anlatın bana de ki şu adam daha iyi yapar de onu konuşalım.Atatürkten sonra her partiyi gördü hemen hemen bu ülke kimse bunlar kadar hizmet getirmedi, ama de ki bana şu daha iyi yapar de onu konuşalım her hizmete bahane bulmakla olmaz , chp'nin videosunu paylaşıyorum ben chp li değilim diyor adam ama akp kötü kardeşim de bana o zaman bu adam daha iyi yapar de bizde onu bilelim chp mhp artık hangisi aklına gelirse de parti göster bana yeterki.sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum dört dörtlük demiyorum önceki mesajlarımdada yazdım zaten benzin zammı geliyo hemfikiriz diyorum ben herşey mükemmel demedi ama şu anda bunların içinde en iyisi bu bence onu anlatmaya çalışıyorum, yokki anasını satayım atatürk gibi adam gelmediki, napalım elimizdeki en iyisi bana göre bence bu. ayrıca şunuda ekliyeyim yanlış anlama burda hepimiz abi kardeşiz sen benden belki daha büyüksündür ben 23 yaşındayım.
Konu görkem koçsan tarafından (19/03/2014 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.
Yanlış bakış açısı başkan olmaz ki.Cumhuriyet tarihini ele al.Bizim kuruluşumuzdan 10 yıl sonra, dünyada şehircilikte ilk 10daydık.Çünkü atak yaptık.Chp yaptı bunu o zamanlar Halk Fırkasıydı.Sonra darbe oldu.2 tane darbe atlattık...Şu devirde. Başa kimi getirsen ak partinin yaptığını yapmak zorundaydı.Teknoloji gelişti çünkü.Ak parti, dışarıya bağlanmak yerine iç üretime, borçlanmamaya gayret etseydi, başlarım yoluna duble duble başlarım...Herkes tok olur, işçi iş bulurdu.Şimdi heryer dış güç.Dış mihrak.sen istanbulun metrosunu bile elin Çinlisine yaptırırsan dış mihrak tabii.Maden sahasını kanadalılara, fransızlara satarsan elbette dış mihrak....
hacı ben şırnakta yaptım askerligimi tanıdıgım kişiler önümde şehit oldu bu memleketin çocukları vatanı bdp ye satmaktan veya teröristle pazarlık etmek yerine ŞEHİT olmaya hazırdır![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
bende şöyle cvp vereyim neden bu işleri dışarıdaki adamlara yaptırdık neden bu zamana kadar teknolojimiz gelişmedide içimizde üretemedik? istanbulun metrosunu bile elin çinlisi yapıyo diyosun kardeşim ee neden bu zaman kadar metro fabrikası artık neyse kurulmadıda elin çinlisine yaptırıyoruz bunun suçlusu kim yıllardır?
Görkem kardeş; sana nacizane tavsiyem bütün özelleştirmeleri google'da arat, bir oku. Eğitimin nedir, ekonomi okudun mu bilmiyorum ama, birazcık bunu da araştır. Zarar ediyorsa özelleştireceksin diye bir şey yok. Kamu kurumları kâr amacı gütmez öncelikle, halka hizmet için var olurlar. Vergi sistemi bu yüzden vardır, bu kurumları, kamu yatırımlarını finanse etmek için. Öte yandan kabak gibi zarar eden bir kurum varsa, satmadan önce zarar etmesi engellenir.
Bundan önceki yönetimler bunu yapmamış olabilirler. Burada kimse onları savunmuyor, kimse x partisi süper, y partisi bir harika dostum demiyor. Zaten sorun burada, koca ülkede seçilebilecek adam yok ne yazık ki. Ama bu demek değildir ki sadece "çalışıyor" diye (ki nasıl çalıştıklarını görüyoruz) diye bir partiye göz göre göre oy verelim. Adamların derdi sadece keseyi doldurmak. Vatan millet hikaye yahu!
Tekrar nacizane tavsiyemi yineliyorum; lütfen oku, araştır, ekonomistleri oku, akademisyenleri oku, hangi konuyu araştırıyorsan o konunun uzmanını oku. Belediyecilik nedir, finansal yapısı nasıldır, kaynağı nedir, devlet bütçesi nedir ne değildir, bunları araştır. Tabii ki hiçbirimiz bu işin uzmanı kadar bilemeyiz bunları ama yıl 2014, araştırınca insan ne yanlış ne doğru görüyor. Bırakın artık köprü, kavşak vs.'yi. Her şey hizmet demek değil, bu zaten seçilmişlerin yapmak zorunda olduğu, karşılığında bizim vergi ödediğimiz bir şey. Bir iyi şey yaparken yüzyirmi tane kötü şeyin nasıl yapıldığını lütfen araştırın. Adamlar cehaletten besleniyor diyorum. Körü körüne 3 milyar fidan dikildiğine, IMF'e olan borcumuzun kapandığına inanmayın (borç kapandı evet ama nasıl kapandı?). Basitçe google'a girin, devlet kurumlarının web sitelerine girin, devlet denetleme raporlarını okuyun, istatistik kurumuna girin, raporları okuyun! Lütfen yahu!
10 yıldır mevcut teknolojiyle 2 tenekeyi birleştirip te 2cm ray yapılamadı mı? Aklınız alıyor mu? İşine gelince 2 haftada biten metro, ankarada 20 yıldır devam eden çayyolu metrosu?
Sen diyorsun bana eksikler de var diye.İyice düşününce bu eksiklikler benim boyumu aşıyor artık..tarım için gerekli olan tek şey toprak ve su? Bizde yok mu? Neden pamuğu bile dışardan alıyoruz? niye tatsız tutsuz domates yiyoruz? Bizim çiftçi neden aç? giGAP yapıldı...Çalınan parayla 2 GAP daha yapılırdı.Madem GAP işe yaradı, neden o havzanın etrafı kuraklaştı?
ankara odtü yolu trafiği çözer dediler.Eskişehir yolu hala tıklım tıklım dolu.Plan yok, proje yok, işlevsellik desen hiç yok...
Madem materyalistsiniz...Ölenler, çalınanlar, adaletsizlik ummrunuzda değil...Ben de materyallere gireyim..
Hah işte güzel noktaya parmak basmışsın. Bunun sorumlusu halk olarak biziz! Sadece biziz...
Seçilen insanları biz seçiyoruz ancak önümüze "demokrasi bu" diye verip yutturdukları şey, birkaç alternatif içinden tüm dünyayı yöneten güçlerin istediğini seçmemiz. Yani biz dışarıdan idare ediliyoruz. Atatürk'ün deyimiyle bu dış mihraklar sürekli farklı senaryolar kullanıyorlar. Kimi zaman x partisini kimi zaman y partisini maşa yapıyorlar. Bize fabrika kurdurmayan, cahil kalmamızı sağlayanlar işte bunlar. Biz bu "maşaları" seçmeyerek tepkimizi koyabiliriz.
Biz siyaset okumadık bilmiyoruz belki, o zaman sen ilerde inşallah çocuğunu bu yola sevkedeceksin, o okuyacak yükselecek. Hepimiz dürüst, hayırlı çocuklar yetiştirip o kademelere getireceğiz. Onlar yönetecek ülkeyi.
ee kaç bin km duble yol yapıldı, sağlıkta ne adımlar atıldı ,eğitimde ne adımlar atıldı yukarıda dediğiniz gibi hatalar olabilir ama geneli ne durumda marmaray bile yapıldı elektrik kesildi diye burda birileri nerdeyse zil takıp oynayacaktı cumhuriyetten beri neden yapılmadı bunlar o zaman devlet yokmuydu onu açıkla benim demek istediğim şu 1923 cumhuriyet kuruldu ta ki 2002 'ye kadar nerdeydi bunlar bu zaman kadar akp vardıdamı böyle olduk ? yada 2002 ye kadar herşey çok güzeldi akp 'mi bozdu bunu açıklayın o zaman bana ?
kardeşim konu ile alakasız olacak ama ( siyaset ile pek ilgilenmiyorum ama çalanında destekçisi asla olmam ) bu söylediğin Ekümenopolis belgeselini izliyorum şimdi 10 dakikasını falan izledim çok hoşuma gitti farkında olmadan yapmış olsan da yönlendirmen için teşekkür ederim bence izlemeyenlerde izlesin çok hoş daha başında müzik olsun görüntü ve anlatım olsun çok iyi olmuş.
Yav yolunu yiyim boluda yol ayda bir çöküyor ank-ist otoyoluankarada boşbakan açılış yaptı mevlana bulvarı diye. Bulvaırn sonu sokağa cıkıyor
Sağlıkta ne adımlar atıldı ki ? Ben işsizsem hastane benden para almıyordu sağlık ücretsizdi tekrar ücretli oldu adam parayı ödemezsem kan bile almıyor sonra öderiz de yok öl geber yani sigortan yoksa
Marmaray değil tabanvaymış diye konu açtım size orda eksikliklerini bilimsel olarak açıkladım. tünellere su girme ihtimali ve olası birşeyde yaya tünelleri yayaların sıgınacagı odalar vs. bi oku istersen
2002 de sen vga kamera bile kullanamıyordun şimdi full hd fotoğraf çeken cep telefonun var kamera bile demiyorum bunu tayipmi sağladı sanki kendi teknolojimizi kullandık hep dışarı yaptırdık. 139 tane kurumu özelleştirme adında 51 yıllıgına kiraladılar ( 5 yılda zaten kiraladıkları parayı kazanıyordu o kurumlar ) bunlarla yapıldı
Körmüsünüz nesiniz
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
bence kör olan sensin hiç yapan yoktu ya adam iyi kötü yaptı, bari yapılana bahane bulma cumhuriyet tarihinden beri kim yaptı onun hesabını ver bana, öyle böyle o telefon benim elime geldi o zaman cumhuriyet kurulduğundan beri çökmeyen yol yapsaydın hiç yapmayacağına,iyi kamera üreten en basidi telefon fabrikası yapsaydın ne yaptın nerde icraat adam yapar getirir getirdiğine değil bahanesine bakarsın, yapsaydılar 2002 'ye kadar, 80 yılda,yapılanlara bak, bana bu yapıldı de de bizde bahane bulalım bi lere 80 yıl nerde 12 yıl nerde sen 80 yılın hesabını ver 12 yılı bırak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri