Millet para için nelerini feda etmiyor ki?
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=jcICjAB7Chs
bunlarda gram karakter yok ya karaktersiz adamlar allah belanızı versin
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Millet para için nelerini feda etmiyor ki?
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
müslüman akp li arkadaşlara sormak lazım fazıl sayı günahkar ilan edip topa tutmuşlardı, tuluyhan uğurlu konserini palalarla basmışlardı şarap içiliyor diye. iki de bir ateistlere laf çakıyorlardı. egemene de başbakandan önce iki kelam edecek müslüman babayiğit bir akp li yok mu bu memlekette...
yok. çünkü onlar çobanları birşy diyene kadar suarlar sonra çobana uyarlar...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Size söylenmiş bir laf olduğunu sanmıyorum. Şayet siz ülkenin geliştiğini düşündüğünüz için Akp seçmenisiniz. Bunu daha önceki tartışmalardan biliyorum.
Burada bahsedilen,din üzerinden siyaset. Çoban denen kesim de buna körü körüne inanan kesim...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
çobanız tabiki memlekette sığır çok onları güdüyoruz:=))
sizdende allah razı olsun. bu konuları tartışırsak sabaha kadar tartışırz bitmez, ama kalp kırmamak lazım demi? bende 2007 'den beri bu forumdayım belki yardımcı olmuşumdur, belki olamamışımdır, ha çokta yardım aldım inkar edemem ama bizim burda kalp kırmamamız lazım birbirimize her zaman yardımcı olmamız lazım demi ? kalp kırmaya gerek yok bence.
Size iki sorum var.
1.Siz bana böyle konuşma hakkını nereden edindiniz? Ben sizin nereden kardeşiniz olurum?
2. Zaten sizin gibi gençleri sadece kız arkadaşı ile gezen,okulunu okuyan,gitarını çalan bir nesil olarak gördünüz. Bu yüzden bu ülke bu hale geldi. Ben asla sizin bahsettiğiniz nitelikte bir genç olmayacağım.Benim gibi gençler,apolitik dediğiniz gençler gezi eylemlerinde apolitik olmadığını tokat gibi vurdu devletin yüzüne. Ben ülkesini seven,takip eden,haksızlığın karşısında duran,ona körü körüne inanmayan bir genç olacağım. Hırsıza dur diyeceğim. Size inat. Sizin gibi körü körüne bu hırsızlara inanan insanlara inat. Yine de sizlere bu yolsuzlukların gerçek olduğunu anlatmaya devam edeceğim. Bilgi paylaşıldıkça,sizler de öğreneceksiniz ve anlayacaksınız. O zaman mutlaka bir sohbet edelim...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
estafrllah sende bu forumun bi üyesisin fikrini söylüyceksin. belki kızsanda kardeşim diye hitap ettim k. bakma ama kapatalım.lütfen bu forumda siyaset olmasın her partiden her kesimden insan var tartışmaya meyil olmasın. konuyu açanda benim samimi kardeşim, yabancım değil onuda bilsin herkez, ama siyaset olmasın yeter bence...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri