Arkadaş...eskiden duble yol mu vardı diyorsun.Yoktu.Çünkü Ak parti iktidara geleli 10 yıl oldu.10 yılda gelişen teknoloji, araç sayısını arttırdı.Araç sayısı artınca yola ihtiyaç oldu.Ve heryere yol yapıldı.Bu hizmet değildir....Bu zorunluluktur! Belediye ve hükümet bu zorunluluğu yapmalıdır.Hizmet dediğiniz Asırlık Odtü ormanının anasını bellemekse, Ufacık çocuğu biber gazıyla öldürmekse varsın kalsın...
Materyalistsiniz.İlle de yol.İlle de hastane!? Şimdi bana diyeceksin ki eskiden kredi alırdın 100liranın 70i faizdi oydu buydu...
eskiden kredi çeken, ne kadarını ödeyebiliyordu : tamamını
Şimdi ödeyebilmesi için insanlar kıçını yırtıyor...
Eşitlik. Hak özgürlük yok ...Ben Össye girriyorum ne menemse bakan çocuğu benden kötü haliyle hukuk okuyor burslu.
Hizmetkar diyor kendine ...Hizmetkar olsa ayakkabı kutusundan ayakkabı çıkardı.Bu da mı Montaj???
Neyse.Siz zaten gözleri bağlamışsınız.At gözlüğüyle bakıyorsunuz.Sadece yol,hastane o bu olsun diye katledilen ağaçları...Ağaçlar kalsın ya, katledilen canları ne yapacaksınız? Şehit haberi gelmiyormuş. kına yakalım.Şehrin ortasında Katil Polis çocuk öldürüyor.Maden işçisi öldürüyor.Öğrenci öldürüyor.
Da sizi ilgilendirmez.Cehennemin dibine doğru yol yapsalar, sağolsun başbaganımız dersiniz...Tebrikler.
C2105 cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri