kaç şehit oldu sesiniz çıkmıyo bi berkin elvan öldü gitti peygamber oldu size çokta umruma![]()
kaç şehit oldu sesiniz çıkmıyo bi berkin elvan öldü gitti peygamber oldu size çokta umruma![]()
son 1 ayda 5 şehit var. şehit haberlerini yasaklarsan haberin olmaz.
haburda pkk lıları şov yapıp ser bırakmaları zoruna gitmiyorsa,
yaptıkları 20 milyar dolarlık yatırıma karşılık 300 milyar dolarlık özelleştirme parasını iç edip 200 milyar dolarlık yolsuzluk yapılınca zoruna gitmiyorsa
vatandaşın çocuğu askerde şehit olurken seçim dönemi bedelli hak yemektir deyip seçimde sonra bedelliye onay veriyorsa
türkleri türkmenleri katleden pkk ve barzani ile el ele kucak kucağa olması, katil tc devleti diye kürtçe söylenen şarkılara ağlanması zoruna gitmiyorsa
vanda soğuktan, aksaray ve kkonyada açlıktan ölen çocuklar zoruna gitmiyorsa,
sadece 12 yılda eskilere ilave 18 tane abd ve nato üssü kurulması zoruna gitmiyorsa
karşılıksız çeklerin suç kapsamından çıkarılması
50 tl ye kadar memura verilen paranın rüşvet kapsamından çıkarılması
zinanın suç olmaktan çıkarılması zoruna gitmiyorsa
biz boşuna yormayalım elimizi çenemizi...
burhan kuzunun dediği gibi kayıtlar montaj olsa bile buna inanmazlar cümlesini
taner yıldızın eğitim seviyesi yükseldikçe akp oy verenlerin oranı azalıyor cümlesini
milletin a...na koyacağız cümlesini sindirebiliyorsan
biz yormayalım elimizi çenemizi...
sen buraya ben tayyibin askeriyim o yanlış yapmaz o peygamberdir halifedir ilhatır onun doğduğu şehir,s..tığı tuvalet bile kutsaldır yaz yeter...
biz anlarız...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
nasıl şehit haberleri yasakmış geliyo arada tek tük, bunlar montaj değilde bu zamana kadar nerdeymiş seçim zamanınımı beklemişler? siz kimin askerliğini yapıyosunuz? size ne kutsal geliyo bu zamana kadar siz açıyodunuz bu konuları demek siz daha çok askerlik yapıyosunuz...
yukarda saydıklarıma tek tek cevap vermenizi şu yanlış bu doğru demenizi beklerdim. erdoğan şehit haberlerinin tamamen küçük olması değil hiç yayınlanmaması gerektiğini söylemiştir. bu söz medya da bir emirdir.
ben kimsenin askeri değilim. yukarda yazdıklarım benim zoruma gidiyor bir tc vatandaşı olarak.
bak türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık deyip bugün ysk yasasını hiçe sayıp bayraklı reklam filmi hazırlamak seçmenini aptal yerine koymaktır.
bunlar gerçek olsada kimse inanmaz demek seçmenini aptal yerine koymaktır.
milletin a...na koyacağız diyen iş adamını kanka belleyip ihalaler peşkeş çekmek seçmeni aptal yerine koymaktır.
12 yılda 6 uçak onlarca villa milyarlarca tl sahibi olup hala mazlumları oynamaya çalışmak seçmeni aptal yerine koymaktır.
VIP cami yaptırmak vatandaşı korumalarına camiye sokturmamak seçmene ve islama allaha kitaba küfürdür
bunların hiçbirinin zoruna gitmemesi seninle alakalı bişey.
bu konuları ben zoruma gittiği için ülkeme ülke insanına bu kötülükler yapıldığı için açıyordum. hala da açıyorum yazıyorum sadece yazmakla kalmıyor hem sandıkta hem meydanda hem çevrem elimden geldiğince güç sahiplerinin haksızlıklarını yazmaya çalışıyorum...
eğer sen çalıyor ama çalışıyor derssen... onların boğazından geçen her haram lokmanın günahına ortak olmuş olursun...
konyada evini ısıtmadığı için saç kurutma makinasını çocuklarına açıp yan oda da intihar eden kadının,
konya ereğlide 40 günlük açlıktan ölen ayaz bebeğin,
sakarya akyazı da açlıktan bayılan kadının,
reyhanlıda birilerinin silah rantı uğruna göz göre göre ölen 51 canın,
uluderede katledilen kardeşlerin,
vanda soğuktan ölen çocukların,
sakarya pamukovada hızlı tren deyip tarihi trenlerin hızını arttırınca devrilen trende ölen 36 canın,
ve daha yüzlerce devletin basiretsizliği ihmali yüzünden ölen canın vebali
sizinde üzerinize olacak...
ben yazdığım ve bulunduğum her mecrada haksızlığa karşı durdurduğğum için vicdanım rahat...
sen bırak çalsınlar bırak soysunlar dediğin için rahatsa
ben sana bişey demiyorum....
eskiden yokmuydu böyle haberler ? atatürkten sonra kaç yıl geçti anca düzeliyo bu ülke anca gelişiyo herşey dört dörtlük olacak değil. ülke için yaptığı hizmetler asla inkar edilemez bende bunun için yazıyorum benimde inkar edilmesi zoruma gidiyo herkeze bende yaptığı icraatları hizmetleri anlatıyorum. vicadanımda gayet rahat , herkezede tavsiye ederim bakabilirsiniz burdanda başbakanın paylaştığı haberlere
https://www.youtube.com/watch?v=Wm93ACJcXBI
hala chp videoları paylaşıyorsun ya ne diyeyim... ben chp li değilim. kılıçdaroğlunu da hüseyin aygüünü sezgin tarnıkulunu da ve bir çoğunu da günahım kadar sevmem.
diğer iktidarlarının yolsuzluk hırsızlık yapması vatnadaşın ölüm emrini vermesi birşeyleri ihmal edip ölümüne mağduriyetine yol açması akp iktidarını temizlemez. onların yaptığı suç günahsa akp nin yapıtğı da suç ve günahtır.
akp suçun ve günahın yanında bir parmak bal niyetine yatırımlarını gösteriyorsan o da gizlemez bu vebali... kaldı ki ülke tarihinin en büyük yolsuzluk rant ve hırsızlık durumları gündemde...
hangi yatırım hangi yol o canların bu ülkenin geleceğinden çalınanların karşılığı olabilir.
bu kadar vicdansız olmamak gerek...
Terörle mücadele etmezsen şehit vermezsin. Akp teslim oldu bitiremeyeceğini anladı sanki akp döneminde şehit verilmedi.
2000 yılında kendini tasfiye etmeye hazırlanan pkk vardı şimdi özerklik ilan ediyor.
Hakaret etmeden bu kadar konuşabiliyorum.
Bu leri savunanlarla aynı ülkede yaşamak utanç verici.
Konu SteinGP tarafından (19/03/2014 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Siyasi parti ismi kullanmayalım lütfen.
al buyur kardeşim apoyu kim asmadı ? https://www.youtube.com/watch?v=D1GZs-qBEZI kimin zamanında geldi ?
ya hala aynı terane 1000 kere de anlatsan anlamazsınız.
sanki siz asmış gibi konuşuyorsunuz adamı özel uçakla osloda devlet ile pazarlığa götürdü savunduğun adam. ada da apoya kadın götürecek kadar ne olduğunu ispatladı. tv sinden masa tenisine spor yapacağı aletlerden özel menüsüne kadar heşeyini siz verdiniz.
ama 3 lü koalisyonda 8 saat asmak isteyip en sonunda devre dışı bırakılan bahçeli suçlu öylemi helal olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri