arkadaş siyaseti sevmeyen siyaset içerikli konulara yorum yazmasın. bu kadar net. ben ilkokuldan beri siyasetin içindeyim. ve en az iki kişinin yaşadığı bir ortamda siyaset olmazsa olmazdır.
ayrıca bunca yolsuzluk hırsızlık vs iddialarının karar mercii sandık değil mahkemelerdir. bunca kayıt için bir tane kurum montaj raporu vermiyorsa ve iddiaların tarafları mahkemeye başvurmuyor dava açan savcıları polisleri vs görev yerleri değişiyor azlediliyor vs ise kimse kusura bakmasın hırsızlık yolsuzluk arsızlık ve yüzsüzlükle birbirine bulaşmıştır.
mevcut durumda partizanlık yapmadan aynı iddialar muhalefet partileri için ortaya atılsaydı ki atıldı (başbakan o davaların savcısı oldu bal gibi genel yaşam oldu vs) acaba akp nin ve akp lilerin tepkisi nasıl olurdu.
gerçekler can acıtıcır sevgili akp li kardeşler. partizanlık duyguları ile hak adalet kul hakkı duyguları ile düşünmek icabet eder. bugün akp var yarın yok. yarın bu adamlar mahkeme önünde evet yaptık deseler bunlar montaj insafsızlar diye söylediklerinizi nasıl yiyeceksiniz.
çoban terimini kullanmamda ki kastım ortadaki kasetler gündem vs durumlarında akp li bütün bürokratların maalesef tayyibin iki dudağından çıkacak yorumu bekleyerek yorum yapmalarını ve akpli vatandaşlarından bu büzüşesice dudaklardan çıkacak sözcüklere bel bağlamalarındandır.
keza son 12 yılda doğru düzgün hiçbir akp li tayyipten önce tek kelam yorum yapmamıştır. yazıktır günahtır. güçlü olmak demek haklı olmak demek değildir. aksine güçlülük haksızlığı besler...
elinizi vicdanınıza koyun ve sadece söyleyin doğan arabayla belediye başşkanı olup bugün hesap edilemeyen milyar dolarlık servetlerin içinde kul hakkı yok mudur? kul hakkı olduğu bu kadar ortada iken bir tane akp li arkadaşın dur be bilader müslümanım diyorsun yetim hakkı diyorsun sen önce bu malların paraların hesabını bi ver diyebilecek aklı izanı vicdanı yoksa olmadığı gibi bunları soranlara tepki gösteriyorsa ne diyeyim müslümanlık algılarmız kul yetim hakkı algılarımız farklıymış demekl ki...
forumda siyaset konusuna gelince. sevmezsin okumaz yorum yapmazsın. bu kadar açık ve net. sen açarsın bir konu ben sevmem okumam yorum yapmam. açılan bir konuya yorum yapıp sonra cevapları görünce siyaset yapılmasın e o zaman vs demek abesle iştikaldir...
ben haksızlığa hırsızlığa hukuksuzlluğa vicdansızlığa tahammül edemiyorum arkadaş. girdiğim her ortamda yaşadığım her ortamda da bunu dile getirmek benim vicdani sorumluluğumdur. bugün forumda siyaset yapılmasın arabalardan konuşalım, yarın otobüste siyaset yapılmasın akbilden metrobüsten konuşalım, okullarda hele hiç siyaset yapılmasın, evde de yapılmasın buzur kaçıyor, işte hele hiç olmaz ekmek yiyorsun, ee nerde yapılsın siyaset. 4-5 senede bir sandık başında, çoook istediysen kazlıçeşmede beleş otobüs vs ayarlandıysa havaalanında (taksim okmeydanı kadıköy olmaz oralar miting alanı değil havaalanı olabilir )...
GERÇEKLER ACIDIR... PARTİZANLIK YAPMADAN VİCDANLARIMIZI DİNLEYELİM...
“Haksızlık ve zulüm karsisinda eğilmeyiniz. Sadece hak ve hukukunuzu kaybetmekle kalmaz, seref ve haysiyetinizden de olursunuz” demiştir Peygamber Efendimiz(s.a.v.).
müslümanım insanım diyen bütün kardeşlerimizin kul hakkı yetim yiyenlere sessiz kalıp eğilmemeleri dileklerimle...
Yer imleri