Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görkem bey diğer konudan dolmuşsunuz ki başlık ve içerik agresif olmuş.Herkesin gündeminde olan yolsuzluk iddiaları malumunuz.İddialar madem yalan ya da gerçek, bu şaibenin ortadan kalkması için yargıya başvurmak, adaleti devreye sokmak gerekir.

Benim açımdan görüş bildirmek dışında saldırganlaşmak ve bubkonularda ısrarcı ve dayatmacı olmak, bu gerçek, bu yalan, bu montaj, bu montaj değil demek yanlış.Keşke yalan olsa, ya da keşke gerçek olduğuna yargo kanaat getirse.Ben şahsen gerçek olduğuna inanıyorum ve hükumeti suçlu görüyorum.Siz de inanmıyorsunuz ve hükumetin iyi işler yaptığına inanıyorsunuz.Görüşlerimizi dile getirdik.İsterseniz bu sakin ortamı koruyucu mesajlar atmaya özen gösterelim.Sonuöta moderatörler işlerini görevlerini yapmak zorundalar.forum sakinliğini ve düzenini korumak gerekir, bunlar da kurallarla belirlenmiştir.Diğer konu kilitlendi zaten, görev tamamlanmış oldu.SteinGp nickli Moderatörümüz her tartışma ortamını sakinleştirmiş ve konuları genel olarak kilitlemiştir.Çoğu insanın tepkisinş almıştır, sizin de tepkinizi almıştır doğal olarak ama görevi budur.Bunun yüzünden de suçlamak bence manasız.Bu konu da malesef tartışmaya son derece açık bi ortam oluşturuyor...

Dünyada herkes aynı düşğnseydi çok sıkıcı olurdu bence.O yüzden gelin bu konuyu daha sakin yürütelim.Agresifleşmeyelim.Zaten gündem gergin.Gündemden uzak kalabildiğimiz bir ortam olsun burası.Bizim için de iyi olur bence

C2105 cihazımdan gönderildi
Cem misin nesin pis capulcu sus yoksa şapla yersin agzinin ustune hulogggg

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "