Vallahi ne diyeyim Billboard'lara ''Başbakanımıza teşekkürler! IMF borcunu kapattı!'' diye yazılar asan Melih Gökçek zihniyeti her yerde... Biliyorsunuzdur Türkiye Cumhuriyeti IMF'ye olan borcunu başka bir kurumdan borç alarak kapattı. Xbankasına olan borcumu Ybankasından aldığım kredi ile ödemek gibi bir şey...
Konut kredisi demiş bir abimiz. Konut kredi alım oranının 2006'dan 2011'e kadar %33 büyüdüğünü,bu 5 yıllık arada 1 milyon660bin kişinin konut kredisi aldığını,Türkiye'de 55 milyon 744 bin kişinin kredi kartı kullandığını,bunların da 2 milyon 677 bin'inin borçları yüzünden takip altında olduğunu,üstelik bu bilgilerin Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın,MHP Milletvekili Hasan Türkoğlu'nun soru önergesine verdiği cevaplardan rahatlıkla bulunabileceğini biliyorsunuzdur.
Bu kadar kredi kullanımı ve borçlanmaya rağmen,alım gücünün nasıl arttığını söyleyebilirsiniz anlamıyorum. Sürekli reklamlarla tüketim pompalanan insanlar,araba,ev vs. alıp borçlandılar. Trafikte çok araba var diye alım gücü yüksek diye bir mantık yürütemeyiz.Bu arabanın taksidi,kredi borcu,benzini,özellikle vergisi....
Bak bir üst mesajda bir ton şey yazdım ve kimse buna cevap veremeyecek sen tartışmaya acık bir mesaj yazdığın için Cenk )
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri