Bu arada yapılanları görmemek demişsiniz, ben buna katılmıyorum. asıl sorun yapılabilecekleri GÖREMEMEK.
forumda birçok kez yazmıştım bir kez daha yazayım.
istanbulda metrobüs yapılırken çok karşı çıktım. bu sistem burası için uygun değil raylı sistem olmalı diyordum. neden böyle dediğimi 15-20 gün önce detaylı olarak yazmıştım. 5 sene sonra diyorlarki metrobüs yetmiyor altından metro geçireceğiz şimdide buna karşıyım. çünkü artık buda yetersiz.
toplu taşımada yolcu ve sefer sayısı sıralamasında istanbul dünyadaki tüm şehirlerin başında geliyor dolayısı ile toplu taşımada dünyada yapılmamış olanları deyim yerinde ise ilkleri yapması gereken bir şehir. hadi ben onu bıraktım milletin 5-6 sene önce yaptığını bu gün yapsalar onada rağzıyım. bakın çinliler ne yapmış.
Not videoyu paylaşan arkadaş japonya demiş ancak projenin çinde 6-7 sene kadar önce yapıldığını hatırlıyorum.
Japon Yapımı Durakta Durmayan Tren Simülasyonu - YouTube
Ne mutlu Türküm diyene.
Bakış açımız aynı yönde, sizi kastetmedim. Yapılanları hep eleştirdiğimi(zi) düşünerek görmezden geldiğimizi düşünen arkadaşların, asıl yapılabilecekleri görmelerinin gerektğini ve bu yapılanların bunların yanında neden görmezden gelinerek eleştirildiğini anlatmak istedim.
başka bir ifadeyle asıl at gözlüğünün kimin gözünde olduğunu anlatmak istedim![]()
Konu tyilgin tarafından (03/11/2013 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
Ne mutlu Türküm diyene.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
guluyorum sadece![]()
turkıyenın nereye gıttıgı bellı bazılarının zoruna gıdebılır ama baya bı ılerledı turkıye bana gore sıze gore ne yapılırsa yapılsın farketmez ne taraftan bakmak ıstersenız oyle bakın ben hızmete bakarım basbakan olanaklarınıkullancak tabı bugun sız basbakan olsanız olanaklarınızı kullanmasınız sankı
Haklısınız, bal tutan parmak yalar. Ama hükümetin eylemlerine bakınca bu atasözünden çok boynuz kulağı geçer diyesim geliyor zira biz ne kavanozu nede parmağı görebiliyoruz. Hele hele sağda solda 5 merelik kefen, 2 merelik çukur ile kendini lanse edince yaptıkları sözleriyle pek uyuşmuyor.
ha ben olsaydım kullanırmıydım, cevabını söylememe gerek yok. nasıl olsa inanmayacaksınız. ama sizin inanmanız veya bilmeniz benim için hiç önemli değil. bilmesi gereken mercii elime geçen imkanların hiçbirini kullanmadığımı biliyor zaten.
anlatmak istediğimi burada biraz daha detaylı yazmıştım. okuma fırsatınız olursa bir bakmanızı rica edeceğim.
https://forum.grandepuntotr.com/867530-post9.html
son olarak bundan önceki hükümetlerin neler yapmadıkları konusunda haklısınız ancak bu sadece türkiyeye özgü bir durum değil. üçüncü dünya ülkelerinin bile 2000 li yıllardan sonra neler yapabildiklerini bizi hangi konularda geride bıraktıklarını bir araştırın sonra gülmeye devam edin.
Ne mutlu Türküm diyene.
gorme engellı kaldırımı resmını gordum mantıksız buna bende katılıyorum ama su an turkıyeyi bu adamdan baska yenetecek bı adam daha yok sonucta adam bıseyler yapmaya calısıyor beyensenızde beyenmesınızde secım yakın yonetemıyorsa saten mıllet dersını verır
osman pamuk oglunu nekadar tanıyorsun bı partı kurdu partının varlıgı yoklugu bıle bellı degıl nerde hanı
adam oldugunu sen soluyor sun ben tanımıyorum tanımakta ıstemıyorum benım dusuncem bellı senın dusuncen bellı ıstıyen ıstedıgını secer secım yakın
Ha burada haklısınız, muhalefet partilerinin hiçbirinin genel başkanının bu ülkeyi sayın başbakandan daha iyi yönetemeyeceğinin bende farkındayım. zaten tek avantajınında bu olduğunu düşünüyorum.
Peki o zaman ne diye yazıyorum dimi ? söyleyeyim. Toplumca bilinçlenmek, bende dahil yanlışlarımızın farkına varmak diyelim.
Şu anki seçim sistemi (baraj seviyesi vs) ile zaten birşey olması mümkün değil. Potansiyel seçmen sayısına bakarak baraj oranına baktığınızda bağımsız bir adayın meclise girebilmesi için kaç milyon oya ihtiyacı olduğunu görürsünüz. Bu oy sayısı türkiyenin birçok ilinin nüfusundan daha fazla. E koltuk sevdalısı muhalefet liderleride olunca iktidar partisinden başka birşeyin çıkması mümkünmü ?
Ne mutlu Türküm diyene.
gayette memnunum allah basımızdan eksık etmesın
Şimdi bu durumda çoluk çocuk bahçede sıra olmuyormu ? okula gelen direk sınıfınamı çıkıyor ? Bu uygulamanın okul bahçesinde bekleme süresini ne kadar kısalttı hiç bakma fırsatınız oldumu ?
Başka bir kesim vatandaşlarda varlığım türk varlığına neden armağan olsun diyor. TC nin ne olduğunu hala anlayamayan zavallılar yarın savaşta neden türkiye cumhuriyeti için cepheye gideyim diye de sormazmı ?
Seçim barajını kendisi getirmediğinden dolayı ellemedini söylediğinizde bende diğer değiştirdiği yasaları kendimi getirdi diye sormazmıyım ?
Ne mutlu Türküm diyene.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri