Ülkemizde herkes bilirkişi maalesef...Euroncap e güvenmeyip yolda gördüğümüz kazalardan iyi kötü ayrımı yapıyoruz.
Peşinen not: Hiç sürdün mü sorusu gelecek. 20000 km 307, 18000 km 308, 108000 km 407 kullandık.
Cem, zaten son paragrafını desteklediğimin kanıtı önceki mesajımda mevcut.Dolayısıyla beni kastediyorsan yanılıyorsun.Ben sadece beğenilerle bilimselliğin karıştırılmaması gerektiğini söyledim.Yoksa istediğin araca binersin tabi.Ben Peugeotu şimdiye kadar tercih etmedim açıkçası.Bundan sonra ne olur bilemem.Ancak netice olarak Peugeot diğer markalar kadar kalite ve güvenlik sunmakta.Önceden de belirttiğim gibi bu araçların neredeyse hepsi birbirine benzer güvenliği sunmakta.Dolayısıyla esas amaç kazadan kaçınmak olmalı,
Peugeot nun daha fazla aracı pert oluyorsa -senin söylediğin gibi- bu, araçlarının perte müsait olduğuyla alakalı değil kullanıcı profili ile alakalı bir durum.Örneğin Peugeotun yılda bir tane aracı pert olmasa bile eğer ki parça/servis fiyatları pahalı ise kasko ücreti yine pahalı olabilir...
Bir de araç hasarlarının hız ya da çarpışma açısı ile hiçbir alakası yok diyorsan zaten diyecek lafım kalmıyor...
Ülkemizde herkes bilirkişi maalesef...Euroncap e güvenmeyip yolda gördüğümüz kazalardan iyi kötü ayrımı yapıyoruz.
Peşinen not: Hiç sürdün mü sorusu gelecek. 20000 km 307, 18000 km 308, 108000 km 407 kullandık.
Keyif BMW'Dir...
Serhat, çokça araç kullandım farklı markalardan, motor, scooter kullandım.Bu deneyimlerimden çıkardığım ders, insan hayatının değeri ve tüm motorlu taşıtların teneke olduğu.Peugeot, Honda, Volvo, BMW farketmiyor.Trafikte esas amacımız kazaları önlemek olmalı bizden kaynaklı ya da karşı taraftan kaynaklı...
punto rcz yi döver![]()
Cem kardesim öyle bir yazmışsın ki sanki 40 yasindasin, 20 yıldır da profesyonel soforsun. İlahi
Konuyu abartmiyoruz, tersine sen abartıyorsun. Ortada bilim var, istatistik var. Senin ya da bizim Subjektif yorumlarımız bir şey ifade etmiyor. Sana güvensiz gelebilir fakat bu Peugeot ve diğer birçok markanın hemen hemen aynı seviyede güvenli olduğu "gercegini" değiştirmez.
Öte yandan bu araçların çok Pert olduğu icin kaskolarinin pahalı olduğu kısmına değineyim. Dediğim gibi burada da bir istatistik var. Türkiye'de kac tane BMW kac tane Peugeot satılıyor, dolayısıyla bu markaların kaza yapma ihtimali nedir, Peugeotlar agresif dis görüntüleri nedeniyle gencler tarafından tercih ediliyor ve bu da kaza oranını arttırıyor olabilir mi? Bu araçların yedek parçalarının BMW ile yarıştığını biliyor musun? Velhasil kelam, Pert oldukları icin degil, bu saydıklarımdan ötürü kaskolari pahalıdir. Güvensiz olduğu icin degil. Aksi halde soz gelimi dacia sandero'nun kaskosunun 3000 lira falan olması gerekirdi![]()
o zaman ben de sorarım hyundai accent era'nın kaskosu kaç lira? Peugeot 206'nın kaç lira... Accent era araç ankarada taksi sektörünün yeni doğan/şahin'i oldu artık...
Tecrübe konusuna gelince : Benim tecrübelerimden bahsetmiyoruz.Aile tecrübelerinden bahsediyoruz.siz şöyle model bir peugeot gördünüz mü hiç türkiye yollarında ?
Ben 40 yaşında olmayabilirim, ancak babam 50 yaşında.Bu gördüğünüz araç 30 yıl babamın servisindeydi.Yani aktif peugeot kullanıcısı arıyorsanız, her türlü yönlendirebilirim size.
Cemcim bu Pejo ile günümüzdeki Pejo'lar arasında bir benzerlik yokBizim söylemeye çalıştığımız şey, Pejo'ların en az kendi sınıfındaki diğer araçlar kadar güvenli olduğu. Hatta bunu biz söylemiyoruz, matematik söylüyor. "Bize güvensiz gelmesi" bir aracı gerçekte güvensiz yapmaz. Söylemeye çalıştığımız bu sadece.
Konuya döneyim. RCZ arkadan itişli olsaymış iyiymiş ama yine de güzel araç. Fiyatını gözardı edersek ben olsam BMW Z4 alırdım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri