Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ne diyorsunuz peugeot'un parçası ile BMW ve Volvo'nunkini karşılaştırmayın.Aylık bakımını da mı kasko yapıyor? Ne Parçası? Bu araçlar (citroen, peugeot vb) piyasada çok pert olduğu için pahalılar.Atıyorum renault'un senede 50 aracı pert oluyorsa, peugeot'un 150 aracı pert oluyor.Bu yüzden peugeot'lara normal araçlardan, kendi segmentinde ve kendi motor sınırında diğer araçlardan daha fazla para veriyoruz.

Bilmem peugeotları aktif olarak kullandınız mı ama ben 15 yaşımdan beridir peugeot kullanıyorum.5 yıl olmak üzere..Tecrübeyle sabittir ne kadar güvenilir olduğu. Olayın 100 metreden kutuyla atılması ile alakası yok.Çarpma açısı, hız vesaire de alakasız bu konuyla...

Peugeot araçlar benim açımdan güvensiz.Kullandıkları malzemeler korkunç.RCZ iç kısmını görmedim, ama sürüşü güvenli değil bence.Peugeot 4 tane araç sahibi olduk ailecek.Dediğim gibi biri korkunç bir sonuç doğurdu amcamı kaybettik.Yani bana kimse, yok peugeot şöyle böyle anlatmasın.Yıllarca giden tecrübeyle sabit ettim ben bunu.Sorun aynı şeyi babam, ikiz kardeşim de söyler..

Uzatmaya gerek yok bence.Olayı abartıyorsunuz.Ben, bence güvenli değil.elimde olduğunda da tercih etmeyeceğim diyorum.Mecbur kalmadıkça da kullanmak istemiyorum aracı.Buna da muhalefet edecek değilsiniz herhalde
Cem, zaten son paragrafını desteklediğimin kanıtı önceki mesajımda mevcut.Dolayısıyla beni kastediyorsan yanılıyorsun.Ben sadece beğenilerle bilimselliğin karıştırılmaması gerektiğini söyledim.Yoksa istediğin araca binersin tabi.Ben Peugeotu şimdiye kadar tercih etmedim açıkçası.Bundan sonra ne olur bilemem.Ancak netice olarak Peugeot diğer markalar kadar kalite ve güvenlik sunmakta.Önceden de belirttiğim gibi bu araçların neredeyse hepsi birbirine benzer güvenliği sunmakta.Dolayısıyla esas amaç kazadan kaçınmak olmalı,

Peugeot nun daha fazla aracı pert oluyorsa -senin söylediğin gibi- bu, araçlarının perte müsait olduğuyla alakalı değil kullanıcı profili ile alakalı bir durum.Örneğin Peugeotun yılda bir tane aracı pert olmasa bile eğer ki parça/servis fiyatları pahalı ise kasko ücreti yine pahalı olabilir...

Bir de araç hasarlarının hız ya da çarpışma açısı ile hiçbir alakası yok diyorsan zaten diyecek lafım kalmıyor...