Arkadaslar bu forumda lutfen siyaset yapmayin yapcaksanizda baska yerde yapin forumdaki arkadaslarim polis olmus doga sever olmus farketnez bizi puntolarimiz , kardesligimiz ilgilendirir. Sizden rica ediorm ...
Arkadaslar bu forumda lutfen siyaset yapmayin yapcaksanizda baska yerde yapin forumdaki arkadaslarim polis olmus doga sever olmus farketnez bizi puntolarimiz , kardesligimiz ilgilendirir. Sizden rica ediorm ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
bunun siyasi bir olay olduğunu düşünüyosan o da senin kendi körlüğün abicim. türkiye tarihinin en büyük kitlesel hareketlerinden birine şahitlik ediyoruz. burda olay milliyetçilik falanda değil. olay halk. birleştiğimiz zaman ne kadar güçlü olabileceğimiz. hala türk olduğumuzdan , atatürkçülüğümüzden bahsedenler var. onlar çok daha yanlış anlamış bunları.
Melih Gökçek'in attığı tweetler:
Vallahi Melihcim bizde sizi çü.süz s...riz ama duan edin ki demokrasi var
Konu Gorky tarafından (02/06/2013 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
Abisi seni kor ettirme bana emi guzel abisi ben ne diorm sen ne duosun! Yukarida aykut arkadas ile bir baska arkadas tartisma yasamis onun gbi bir daha tartisma yasanmamasi icin ugrasiorm bu da senin korlugun ne oluo ne bitio bana bsey ogretme daha dun sabaha kadar cop yemis 3 saat nezarette kalmis birisiyim... Emi cnm kardesim bak bu aralar polise bilmem neye bende ayarim bari su forumda tatsiZlik cikmasin die ugrasirken bana bole yorumlarla gelmeyin ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri