Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Karayılan: Siyaset yapmak istiyorum

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Terörist cenneti Türkiye.

Ben artık durmam buralarda arkadaşlar.
    biz gp'yi çok sevdik

İlker akat
    didi77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 89

Yazdıklarını tek tek okudum ve katılmamak elde deyil fakat sunu unutmayın ses çıkarmıyoruz deyil su an beklemedeyiz bakalım sürece sonuca unutmayın YÜCE TÜRK MİLLETİ HENÜZ SON SÖZÜ SÖYLEMEDİ ..

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

bu ülkede kan duracaksa susmasını bilir bu millet, ama bu primlerden sonra üstüne kan dökülürse ozaman işte bu ülke karışır, istenende bu zaten türk ve kürt die millet birbirine tam kin giderek girdimi sonuç = bölünme. öncelikle devletin en büyük hatası kürt sorunu die bi isim kullanmaktır. bende kürt bir vatandaşım , ama türkiye cumhuriyeti vatadandaşım şuan türk kökenli kürt kökenli olma konusunu bilmem ama b ülke için en önde gidecek biriyim. Türkiyede kürt sorunu yok , pkk sorunu var önce bu ismi düzeltsinlerde kürtleri terör yapmasınlar. unutmasınki bu millet tüm kürtler terörist olsa bdp tek başına iktidar olurdu.
    Driven by the future

4. Bu mesajı için 2 kişi rohan4421'ye teşekkür etti:

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türk ve kürt die millet birbirine tam kin giderek girdimi sonuç = bölünme. öncelikle devletin en büyük hatası kürt sorunu die bi isim kullanmaktır. bende kürt bir vatandaşım , ama türkiye cumhuriyeti vatadandaşım şuan türk kökenli kürt kökenli olma konusunu bilmem ama b ülke için en önde gidecek biriyim. Türkiyede kürt sorunu yok , pkk sorunu var önce bu ismi düzeltsinlerde kürtleri terör yapmasınlar. unutmasınki bu millet tüm kürtler terörist olsa bdp tek başına iktidar olurdu.

Bravo arkadaşım, şu anda bu ülkenin en çok ihtiyacı olan şey sen ve senin gibi düşünenler. Zira ülkemizde
    Kürt olup Türk'ün ne olduğunu anlayan,
    Batılı olup kürtün kardeşi olduğunu bilen,
    Atatürk sevdalısı olup Allah birdir de diyen,
    Müslüman olup Atatürk olmasaydı nerede olacağını da bilen,
    Alevi olup sünniliğin, Sünni olup aleviliğin ağza dahi alınmasına gerek olmadığını bilen insanları olmadığına inandırmaya çalışıyorlar bizi.

Yeri gelmişken anlatmadan geçemeyeceğim;
    İlk okul öğretmeni olan kuzenim yine ilk okul öğretmeni olan kız arkadaşı ile yeni evlendi ve eşide istanbulda göreve başladı. Geçen gün bize geldiğinde yeni devir aldığı sınıfta yaşadığı bir olayı anlatıp benden yardım istedi.
    Matematik dersinde bir öğrencisi parmak kaldırıp öğretmenim ilahi okuyabilirmiyim diye sormuş. kendiside matematik dersinde olduklarını, din dersinde bile olsalar ders yapmak için burada olduklarını söylemiş ve çocuk yerine oturmuş.
    Ertesi gün çocuk derste yine parmak kaldırmış ve öğretmenim siz Atatürk'çü müsünüz diye sorduğunda Evet oğlum diyerek, Neden hepimizin Atatürk'ü sevmemiz gerektiğini kısaca anlatmış. çocuk dinledikten sonra yerine oturmadan önce Hımmmmm babamda öyle demişti zaten ! demiş...
    ne diyeceğini bilelemediğini söylemesi üzerine kendisine bir kitap hediye ettim ve bu kitabı bir sonraki veli toplantısında o çocuğun babasına hediye etmesini söyledim. Kitabı merak ederseniz e-kitap linki burada Atatürk'ün doğumunun 125 yılı anısına. Kitabı çıkartan yayın evine bakarsak bundan sonra söyleneceklerin bir tarafımızdan uydurulma sözler olacağını anlatmaya gerek yok zaten.

-----------------------------------------------------------------------------
    Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terörist cenneti Türkiye.

Ben artık durmam buralarda arkadaşlar.
    bakıyorum asıl istediklerini yapmaya ikna olmuşsun cihankardeş.. "Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir"

Alıntı uurknkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son iki seçimde çevremdeki oy vermemiş ben dahil tüm bildiğim insanların oy verdiğimiz partiler baraj altı kaldı.

Bence iktidar partisinin en büyük avantajı kesinlikle muhalefet partilerinin güçsüz olması. Bir genel başkan seçimlerde parti oylarını 3-5 puan arttırdım diye bir halt yediğini zannederek koltuğunda pişkin pişkin oturmaya devam ederse biz böyle yönetilmeye daha çok devam ederiz.
    Bi insan herşeye muhalefet olup hükümetin bi yaptığınıda arada bi desteklemezse alternatif parti diye olarak verilen oylarıda kaybeder bu kadar basit...
    Elbette, Güçsüz derken oy anlamında değil, performans anlamında demek istemiştim. Oy verdiğim partinin baraj altında kaldığını yukarıda da söylemiştim.

Ben şuanki çözüm sürecinde birçok şeye karşıyım.. Ama bakıyorum, bir tane şehit haberi dahi almıyoruz.. Bu bile yetiyor insanın içinin rahatlamasına...
    Evimize giren hırısızın karşısına da sopayla çıkmazsak kan dökülmez diye düşünüyorum, Haksızmıyım ?

Zaten herkes bundan korkuyor... Daha fazla örgütlenir diye.. Ama bence o örgüt hiçbi zaman dağılmaz..
    Kaynağı netten bulamadığım için paylaşamadım ama Erdal Sarızeybek'in tv de izlediğim bir konuşmasını hatırlıyorum.
    Yaptığımız operasyonlarla örgüt bitme noktasına gelmişti, yollarda silahlarını havaya kaldırıp teslim olanları topluyorduk. Dönemin başbakanı Tansu çiller barış dedi ve operasyonlar durduruldu. 6 Ay aradan sonra güçlenen pkk 33 askerin şehit edildiği bingöl olayı ile tekrar teröre başlamıştı demişti.
    Ne mutlu Türküm diyene.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

Bu ülke pkk yı istese e fazla 1 ayda bitirir.. Tek sorun siyasetten, bu operasyonlardan birilerinin nemalanması... Tek umudumuz şuan şu çözüm sürecinde bekleyip "evet adamlar gerçektende sorunu çözdüler" demek.. Tabiki bunu sadece milli değerlerimizden ödün vermeden yaparlarsa...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

kürt laz çerkez olmak herkesin hakkı herkes bunu söyleyebilir , sonunda türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım dediği sürece herkes bu ülkenin evladıdır. Unutmayın Irkçılık yapan bizden değildir.(Hz Muhammed SAV) .
    Driven by the future

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12