Yazdıklarını tek tek okudum ve katılmamak elde deyil fakat sunu unutmayın ses çıkarmıyoruz deyil su an beklemedeyiz bakalım sürece sonuca unutmayın YÜCE TÜRK MİLLETİ HENÜZ SON SÖZÜ SÖYLEMEDİ ..
Terörist cenneti Türkiye.
Ben artık durmam buralarda arkadaşlar.
biz gp'yi çok sevdik
Yazdıklarını tek tek okudum ve katılmamak elde deyil fakat sunu unutmayın ses çıkarmıyoruz deyil su an beklemedeyiz bakalım sürece sonuca unutmayın YÜCE TÜRK MİLLETİ HENÜZ SON SÖZÜ SÖYLEMEDİ ..
bu ülkede kan duracaksa susmasını bilir bu millet, ama bu primlerden sonra üstüne kan dökülürse ozaman işte bu ülke karışır, istenende bu zaten türk ve kürt die millet birbirine tam kin giderek girdimi sonuç = bölünme. öncelikle devletin en büyük hatası kürt sorunu die bi isim kullanmaktır. bende kürt bir vatandaşım , ama türkiye cumhuriyeti vatadandaşım şuan türk kökenli kürt kökenli olma konusunu bilmem ama b ülke için en önde gidecek biriyim. Türkiyede kürt sorunu yok , pkk sorunu var önce bu ismi düzeltsinlerde kürtleri terör yapmasınlar. unutmasınki bu millet tüm kürtler terörist olsa bdp tek başına iktidar olurdu.
Driven by the future
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo arkadaşım, şu anda bu ülkenin en çok ihtiyacı olan şey sen ve senin gibi düşünenler. Zira ülkemizde
Kürt olup Türk'ün ne olduğunu anlayan,
Batılı olup kürtün kardeşi olduğunu bilen,
Atatürk sevdalısı olup Allah birdir de diyen,
Müslüman olup Atatürk olmasaydı nerede olacağını da bilen,
Alevi olup sünniliğin, Sünni olup aleviliğin ağza dahi alınmasına gerek olmadığını bilen insanları olmadığına inandırmaya çalışıyorlar bizi.
Yeri gelmişken anlatmadan geçemeyeceğim;
İlk okul öğretmeni olan kuzenim yine ilk okul öğretmeni olan kız arkadaşı ile yeni evlendi ve eşide istanbulda göreve başladı. Geçen gün bize geldiğinde yeni devir aldığı sınıfta yaşadığı bir olayı anlatıp benden yardım istedi.
Matematik dersinde bir öğrencisi parmak kaldırıp öğretmenim ilahi okuyabilirmiyim diye sormuş. kendiside matematik dersinde olduklarını, din dersinde bile olsalar ders yapmak için burada olduklarını söylemiş ve çocuk yerine oturmuş.
Ertesi gün çocuk derste yine parmak kaldırmış ve öğretmenim siz Atatürk'çü müsünüz diye sorduğunda Evet oğlum diyerek, Neden hepimizin Atatürk'ü sevmemiz gerektiğini kısaca anlatmış. çocuk dinledikten sonra yerine oturmadan önce Hımmmmm babamda öyle demişti zaten ! demiş...
ne diyeceğini bilelemediğini söylemesi üzerine kendisine bir kitap hediye ettim ve bu kitabı bir sonraki veli toplantısında o çocuğun babasına hediye etmesini söyledim. Kitabı merak ederseniz e-kitap linki burada Atatürk'ün doğumunun 125 yılı anısına. Kitabı çıkartan yayın evine bakarsak bundan sonra söyleneceklerin bir tarafımızdan uydurulma sözler olacağını anlatmaya gerek yok zaten.
-----------------------------------------------------------------------------
bakıyorum asıl istediklerini yapmaya ikna olmuşsun cihankardeş.. "Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir"
Elbette, Güçsüz derken oy anlamında değil, performans anlamında demek istemiştim. Oy verdiğim partinin baraj altında kaldığını yukarıda da söylemiştim.
Evimize giren hırısızın karşısına da sopayla çıkmazsak kan dökülmez diye düşünüyorum, Haksızmıyım ?
Kaynağı netten bulamadığım için paylaşamadım ama Erdal Sarızeybek'in tv de izlediğim bir konuşmasını hatırlıyorum.
Yaptığımız operasyonlarla örgüt bitme noktasına gelmişti, yollarda silahlarını havaya kaldırıp teslim olanları topluyorduk. Dönemin başbakanı Tansu çiller barış dedi ve operasyonlar durduruldu. 6 Ay aradan sonra güçlenen pkk 33 askerin şehit edildiği bingöl olayı ile tekrar teröre başlamıştı demişti.
Ne mutlu Türküm diyene.
Bu ülke pkk yı istese e fazla 1 ayda bitirir.. Tek sorun siyasetten, bu operasyonlardan birilerinin nemalanması... Tek umudumuz şuan şu çözüm sürecinde bekleyip "evet adamlar gerçektende sorunu çözdüler" demek.. Tabiki bunu sadece milli değerlerimizden ödün vermeden yaparlarsa...
kürt laz çerkez olmak herkesin hakkı herkes bunu söyleyebilir , sonunda türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım dediği sürece herkes bu ülkenin evladıdır. Unutmayın Irkçılık yapan bizden değildir.(Hz Muhammed SAV) .
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri