1 Şubat'tan itibaren geçerli olan HGS uygulamasında büyük bir kaos yaşanıyor. Araç sahipleri bu mesajla neye uğradıklarını şaşırıyor: Kara listeye alındınız, kartınızı yükleyin...
Haberin devamı...
1 Şubat'tan itibaren geçerli olan HGS uygulamasında büyük bir kaos yaşanıyor. Araç sahipleri bu mesajla neye uğradıklarını şaşırıyor: Kara listeye alındınız, kartınızı yükleyin...
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
Şu HGS vatandaşa eziyetten başka bişey değil. Dün akşam haberlerde izledim, adam motosikletle geçerken cihaz okusun diye uğraşıyor ama olmuyor , durup kartı hava kaldırıyor , sallıyor okusun diye ama nafile. Arkadaşlar bırakın şu saçma kartı OGS ye geçin. Geçişinizde okumama durumu olsa bile plaka OGS sistemine kayıtlı olduğu için ceza gelmiyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Gül gibi OGS var iken altyapın var iken herşey hazır iken yeniden bişeyler icat etmenin anlamı ne sadece 3-5 tane ..ne kazansın cepleri para dolsun diye başkada bişey değil.
Olan yine vatandaşa oluyor mağdurda mağdur ama yine aynı .oku yemekten geri kalmazlar zamanı gelince..
Aynen bende OGS kullanıyorum ve devam edicem. Sırf birilerin çıkarı uğruna icat çıkarmanın anlamı yok benimde buna alet olmamın bir anlamı yok![]()
OGS iyidir.
HGS'de yeni birşey çıkarttık adına OGS'nin yandan emişidir
Laf olsun torba dolsun.. Yap hepsini OGS oh mis işte..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Geçen sene temmuz başı gibi ankaradan didime gitmek için yola çıktık aydından otobana girdim 2.75 TL var dedi. İçime kurt düştü acaba yeter mi yetmez mi diye neyse para yükleteyim dedim işim garanti olsun yok adamlar girişte yüklemiyorlar. Çeşmede ve Aydında 1-2 yer yükleme yapıyormuş. Neyse çıkışa geldim okuttum 2.25 TL okudu 50 kuruşum bana kaldıDidime gittim hemen iş bankasından OGS çıkarttım 2-3 güne kuryeyle getirdiler. Arabaya taktım ooohhhh beeeee kafam rahat bitti mi okudu mu ceza mı yedim derdim yok. Çok mu kullanıyorum otobanı hayır ama çile derdim bitti çok şükür
bende madurlardan biriyim.
geçen pazar günü avrupa yakasından kurtköye gittim. köprü geçişinde hgs den geçtiğim sırada cihaz okumadı ve ikaz sesi geldi. diyer geçişlerimde ise okudu. bu nasıl bir sistem çözemedim. ceza gelince çözecem galiba![]()
Geçmiş olsun
ogs candır can
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Durmak yok yola ve yolmaya devam.![]()
Hakkaten neden hgs varki. Ogsde aylik veya yillik ucret yada baska sartlar falan mi var ?
Sent my HTC Desire using 2
2 yıldır Ogs'liyim sorun yaşamadık daha çok şükür..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri