Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oğuzhan, bence kartlı sayacın hiç ama hiç faydası yok bizlere.Bunun tek artısı var ki o da zaten bizlere değil, devletin peşin peşin, kullanmadan gaz parasını bizlerden alması.Bu sayede fatura ödenmeme riski sıfıra iniyor.Henüz kullanılmayan gaz parası devlete kaynak oluyor.

Bizlere zararı nedir? Benim kaç defa başıma geldi.Kart bozuldu, karta gaz yüklenmedi, sayaç bozuldu, sayaç pili bitti, sayaç kilitlendi...Bir de içinde fazla kontur olan sayaçların çalınma durumu var Bunlar nedeniyle hep egoya gittik, yaz kış, gece gündüz.Kartlı sayaç kullanıcılarının %90unun gaz depoladığını düşünmüyorum mevcut ekonomik koşullarda.Zaten parayı peşin vermek de bir bakıma ekonomik değil,

Ben bundan sonra su olsun gaz olsun kartlı sistemi hiçbir zaman kullanmam.Seçeneğim varsa direkt faturalı sistem.En sağlamı bu.Kullan sonra öde, paran cebinde kalsın
Evet sonuna kadar katılıyorum ama zam konusunda kartlı sayaç kullanıcıları daha avantajlı oluyor onun haricinde hiç bir artısı yok.. Ama gel gelelimki bunu birtürlü insanlar anlamış değil. hala kartlı sayaç istiyorlar.. adam ben yaktığım kadar ödemek istiyorum diyor