14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: 55 Damacanadan 14'ü Temiz Çıkmış!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Nihat Güllü
    nightblue_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/04/2011
    Yaş
    42
    Mesajlar
    244
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 88

    Standart

    Bu konuyu daha önceden okumuştum fakat gözle görüp bir yorum yazayım dedim.Babamın marketi var burada 3 günde yaklaşık 60 tane 19lt lik damacana satıyor izmirde doğançayda dolum yeri olan izmirsu ya giderek dolum yaptırıp geliyor şahsi arabasıyla dün hepsi boşalmış tam giderken dur ben gideyim dedim boşları yükledim fabriya vardım bant sistemi kurmuşlar küçük camdan banda veriyorsunuz diğer taraftan dolu bir şekilde alıyorsunuz.Camdan nasıl dolum yapıldığını ve nasıl temizlendiğini izledim. Eleman band da iken tek tek kokluyor ve içinde pislik varsa veya artan su varsa yere döküyor.Çalışılan ortam o kadar hijyenik değildi.Band dan yıkanma makinasına geliyor basınçlı su tutuluyor benzinliklerde otomatik yıkama makinası vardır aynı onun gibi fakat dönen fırça yok burdan çıktıktan sonra doluma ve oradan kapaklanmaya. Suların ph değerlerinde veya başka değerlerinde bişey varmı bilemiyorum.Fakat tek sorun şu aynı damacaları tekrar alıyoruz yani ben müşteri gördüm sular kesik diye damacanasını tuvalette kullanan orda bulaşan bakteri o yıkamadaki tazikli su ile ne kadar hijyenik olabilirki? Bu bence bütün depozitolu damacanaların dolum yerlerinde aynıdır.En güzeli 19lt depozitosuz damacana kullanmak.

  2. Bu mesajı için 2 kişi nightblue_35'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. 2012 de 1.4 punto evo dizelll çıkmış :)
    motor delisi tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 17/01/2012, 09:51
  2. Ön kaput plastiğim çıkmış :(
    ozdem tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 14/07/2010, 04:01
  3. Gp lerde garanti 5 yıla çıkmış.
    makineman tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 16/02/2009, 16:22
  4. Yeni City Motoru Çıkmış?
    HKNZHR tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 23/07/2008, 02:11
  5. ...Bravo avrupa da satışa çıkmış bile...
    utku952 tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 04/05/2007, 22:06

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com