allah belalarını versin !!!
İbrahım hayal kurma lutfen basbakan cıkıyor sadece konusuyor bugun deseydı Kuzey ıraka 100 bın askerle gırıp bu ısı bıtıroyorum deseydı bu ulkede Kurtler harıc desteklemeyen kımse olmazdı tüm ulke arkasında olurdu
Uluslar arası kanuna gore Irak sınırını şu anda bıle ileri alma hakkımız var .
Tayyıp herseye zam yapmayı bılıyorda bunumu bılmıyor
Bu Ulkenın en gerızekalı vatandası bıle anladı Kandıle gırmeden olamaycagını
Tansu mılletın agzına ettı ama bıtırdı Tayyıpte ıstese bıtırır basın toplantısında bır ulkenın basbakını yokta Bdp ye mecbur bır ınsan gordum .
Gidip gözleriyle gören bir gazeteci anlatıyor: "Kandil'de, PKK kampında bir binada, bir odada sekiz on tane ekran vardı. Ekranlarda Amerikan uydu ve insansız uçaklarından gelen Türk ordusunun hareketlerinin kuş bakışı canlı görüntülerini izliyorlardı."
Bukadar acız,çaresız ınsanlarla savas kazanılmaz
Konu ZAK1980 tarafından (22/10/2011 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
allah belalarını versin !!!
İsrail dünyayı umursamadan istediklerini yapıyor kimse ses çıkaramıyor Çıkardım sananlarda kendi kendini kandırıyor Diyelim ki israil in durumu farklı ve abd arkasında Peki iranın arkasında kim var istediğini yapıyor abd ye istediği gibi kafa tutuyor Ya Suriye ye ne dersiniz Karşıt görüşleri resmen doğruyor Kimseyi takmıyor
Peki biz ne yapıyoruz? Birilerinin gönlünü etmeden bir taraflarını yalamadan casus uçak bile kullanamıyoruz Sınır ötesine giderken "geliyoruz aman kendinizi koruyun" diye gidiyoruz İran bulduğu pejak üyelerini meydanda asıyor gidiyor kamplarına bayrak dikiyor Peki biz ne yapıyoruz İnin dağdan ya da bir kısmınız inin birazınız kalın sizi meclise alalım dokunulmazlık verelim sadece doğudan bağırmayın ankaradan da sesiniz çıksın istediğiniz gibi devletin güvenlik güçlerine tokat atın kafa tutun şehit edin diyoruz Siz ne kadar şehit verdirirseniz ben yinede seni affederim şehit aileleri çokta önemli değil diyoruz Siz dağdan inin biz ayağınıza hakimi savcıyı getirir 10 saniye de sizi suçsuz ilan ederiz diyoruz
Başbakan bugün milyonlarca kişinin karşısında alışılagelmiş klişe bir kaç kelam ettikten sonra hemen "internet andıcında benim imzam yok" diye siyasete geri döndü İnsanlar tv başında ne söyleyecek acaba diye beklerken başbakan siyaset peşinde koştu Madem beni bu kadar izleyen olacak bende kendimi savunacak cümleler kurayım diye düşündü
Yetklililer!!! ne diyor? Söylemelerine gerek yok Bilmeyen yok Karşılığını misliyle alacaklar Hiç ummadıkları bir şeyle karşılaşacaklar Bunlar terörün son çırpınışları Bıçak kemiğe dayandı ve devam eden artık anlamını yitirmiş sözler
kişisel görüşüm: keşke girebilsek ama kandile giremeyiz zeynel kardeşim...bir kere kandil, hakkariden yaklaşık 100 km uzaklıkta ırak ile iran sınırının ortasında,büyük kısmı iranda olan 3500 m.yükseklikte ve şu an kış şartlarının hüküm sürdüğü kale gibi bir dağ ve dağlar zinciri,çevresi bile yaklaşık 300 km....artı tek geçiş yeri olan içteki vadi kısmına komple mayın ve patlayıcı döşemişler...artı,oraya gidersen iranın kulakları fena halde dikilir...meraklısına aşağıda link verdim,basından okusun....son bir şey daha: yerli otomobil yapabilmek için bir babayiğit ortaya çıktığında kendisinden rica edelim,kandile de giriversin,o gelmeden halihazırdaki babayiğitler sanırım girmeyecekler.
kandil'e neden girilemiyor tıklayın,okuyun: Kandile Neden Girilemiyor | Ekonomistim Ekonomi Borsa Finans Haberler-Yatırım Danışmanlıgı ekonomi Terimleri Ekonomi Tahminleri ülke Ülke Ekonomi Ekonomi yorumları Ekonomi Beklentileri
Konu levan34 tarafından (19/10/2011 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
Kandıle gıremıyorsan sınırını ılerı alırsın abd gıbı kuzeyde kırmızı ınsansız bolge olan edersın gorulen her canlıyı ımha edersın 200 kısılık terorıstı devlet nasıl gormez.Hukumet Kandıle gıremıyorsa Kandıldende TR ye gırıs yapılmasına engel olur sınır sınır olmaktan cıkmıs suzgec olmus yakında pkk tank ,ucak gecırecek halen hulumet sadece konusuyor
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
sınırımızın dışında önceden beri tabur seviyesinde bir birlik bulunduğunu bugün habertürkte dinledim...bu saldırı abd toprağına olsaydı acep ne olurdu???...amerikayı bilen görüyor,o sınır mınır çekmez...eğer ona saldıracak kadar gözünü kararttıysan sana dalar,kesinlikle dalar,bir an bile düşünmez,parayla herkesi askere alır yine dalar..irak,afganistan,vietnam ve japonyaya atılan 2 tane ATOM BOMBASI ve daha çok örnek var tarihte...teskere geçseydi bu memlekette şimdi herşey daha kolaydı...ama artık vakit çok geç,kendi işimizi kendimiz görücez,nasıl göreceksek!!!
Konu levan34 tarafından (19/10/2011 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.
kandile giremiyorsan nerede senin büyüklüğün türkiye
dünyanın sayılı ordularından diyoruz ama kandile girmeye cesaret edemiyoruz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sarı zeybek 1 ay önce çarçella dagından teor orgutunun sızabılecegını ve bu dagın bızim elımızde olması durumunda orgutun hakkarıye geçıs yolunun cıddı anlamda onelenecegını yazmıs kıtabında devlete ıletmıs burayı sıkı tutun burası kılıt nokta buradan terorıstler sızarlar demıs akp ne yapıyordu bu uyarılara karsın vatandasa zam yapıyordu ,ötv'yı arttırıyordukendısıne ucak secıyordu lanet olsun bu hukumete lanet olsun bu pkk ya
Facebook'tan, Twitter'dan terör protesto edilmez !
Türk Milleti sen ''protesto fırsatını'' Kasım 2002'de, Temmuz 2007'de, Haziran 2011'de kaçırdın. İyi uykular Türkiye.!
IKI GUNDE 33 VATAN SEHIDI 63 MILYON AĞIR YARALI TÜRK............
Konu JASMINE tarafından (19/10/2011 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
Sussam,gönül razı değil,söylesem ne fayda.
Milletimizin başı sağolsun.
![]()
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Jandarma Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya)
Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul)
Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop)
Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum)
Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan (Elazığ)
Piyade Çavuş Koray Özel (Adana)
Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara)
Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya)
Piyade Onbaşı Mesut Cengiz (Hatay)
Piyade Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum)
Piyade Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray)
Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun)
Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli)
Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin)
Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul)
Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş)
Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep)
Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın)
Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta)
Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis)
Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ)
Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı)
Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)
MEKANLARINIZ CENNET,RUHLARINIZ ŞAD OLSUN...
bugünde bile bazı arkadaşlar çıkıp burayı siyaset meydanına çevirmiş ya pes diyorum, yok iyi uykular türkiye, mutlumusun %50, durmak yok pkk lıların biyerini yalamaya devam.. Yani burda bu yorumları yapanlar kahraman da iktidardaki partiye oy verenler vatan haini mi?
Lütfen burayı miting alanına çevirmeyin hepimizin içine ateş düşmüş, burada propagandalar yapmanıza gerek yok herkesin siyasi görüşü kendinedir
Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun Rabbim başta şehitlerin aileleri olmak üzere tüm türk halkına sabır versin.. Dualarımızda onlara da yer ayırmayı unutmayalım..
İktidardakılere oy verenler elbette hain degıl sadece oy verırken bırazdaha bilinçli,yapılanların görulmesını ıstıyoruz bugun ıktıdara oy verdın yarın vermeye bılırsın ozamnda kahramanmı olacaksınız.
Bu gun benım en cok zoruma ne gıttı arkadasım bılıyormusun pkk ıle mucadele eden Basbakanın sehıtlerımıze rahmet ,okuması,bassaglıgı dılemesı,internet andıcında imzam yok dedı (24 sehıt vermısız o halen ımzam yok dıyor )ve dıger teranılerı teranı dıyorum çunk 9 yıldır aynı lafları soyluyor
Filistine yardım için 9 "GÖNÜLLÜ" öldürülünce dünyayı ayağa kaldıran zihniyet, Hazirandan bu yana 200den fazla Askerlik görevini yapan Çocuk yaşta fidanımız katledilince kendileri ağaya kalkmıyor, hala Metanet'e davet ediyorlar.Halen Kandıle gırelım dıyemıyorlar benı uzen bu oldu ben bugun basbakandan yeter ulen deyıp elını masaya vurup bu ıs bıtecek artık ordumuz kandıle gırıp pkkyı sılecek gerekırse 2 yıl orad kalacak Filistinlier için Dünyaya savas acan basbakan kendı 33 vatandası ıcın Dünyaya nıye meydan okuyamadı neredeydı bugun Filistin için kükreyen adam tvlere cıktı süt dökmus cocuk gıbı konustu
Konu ZAK1980 tarafından (22/10/2011 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
“KAHROLSUN ABD/AB/İSRAİL VE TAŞERONLARI…KAHROLSUN BOP VE EŞBAŞKANLARI…KAHROLSUN İŞBİRLİKÇİ MEDYA…KAHROLSUN TÜRK DÜŞMANLARI…”BU SALDIRILARIN DA TSK’NIN TASFİYE EDİLMESİNİN DE AMACI AYNI: MİLLETE “YETER ARTIK TERÖR BİTSİN DE NASIL BİTERSE BİTSİN BÖLÜNÜRSEK.BÖLÜNELİM,ZATEN BÖLÜNMEDİK Mİ” DEDİRTMEK,İKTİDARIN TESLİMİYETİNİ, MİLLETE DE KABUL ETTİRMEK…AMA NE VARKİ DÖKTÜĞÜNÜZ KANDA BOĞULACAKSINIZ, HİÇBİR KARANLIK SONSUZ DEĞİLDİR…
AÇILIM denen şey BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’nin gerçekleştirilmek yani TÜRKİYE’NİN BÖLÜNMEK İSTENMESİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR…SÖZDE İSRAİL KARŞITI YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ RTE İSE BU PROJENİN EŞBAŞKANIDIR,KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETMEKTEDİR KİME UŞAKLIK ETTİĞİNİ…HALK BUNLARI BİLMEMEKTEDİR, MEDYANIN TAMAMI İKTİDARIN EMRİNDEDİR, halkı uyandıran cesur aydınlar içeri atılmış, dışardakiler ise korkudan sesini çıkaramamaktadır…halk CIA programlarıyla profesyonelce uyutulmaktadır…Bu gerçekleri görenler az değil,sağlıksız seçim sonuçlarına göre bile en az yüzde 45-50 arası…AMA ESAS SORUN ŞU Kİ;BİLDİĞİ HALDE SUSAN AYDINLARIN İHANETİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ…Çünkü işgali görüp de susmak ihanetin öteki adı…Bir avuç aydın insan, aydınlık,namuslu,vatansever gazeteci yazar televizyon, gazete ve internet sitesi kaldı…
İyi araştırın bakalım yüzdelere kafaları takmış olanlar Kurtuluş Savaşına milletin yüzde kaçı katıldı? İyi bilin ki kaçan da çok oldu…Ama belki de milletin yüzde 30-40′larıyla kazandık büyük zaferleri…Çünkü kahramanı da haini de bol bu toprakların...Tamam diyelim yüzde 49 suçlu da,bilerek ya da bilmeden Büyük İsrail’e katkı verdiler; geri kalanların eli armut mu topluyor, bu kadar aciz miyiz,güçsüz müyüz? “Herşey bitti, yenildik,mahvolduk” demek niye ki? Bu söylemlerin düşmana hizmet olduğunu göremiyor muyuz? Gerçekçi olmak asla ahmak olmak değildir. Evet tablo çok kötü; koşullar aynı Gençliğe Hitabe’de sayıldığı gibi…Birinci vazifemiz nedir? Ağlamak, sızlamak, halkı suçlamak diye bir ifade hatırlamıyorum.Genel manzara çok kötü ama bunu aşabilecek güçteyiz, varsayalım ki; başaramasak bile onurluca ölürüz, zira “Ya İstiklal, Ya Ölüm!” parolamız…
https://www.hukuki.net/haber/index.ph...dam-degildir--
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Böyle iradesizlik ve basiretsizlikle ancak ülke ve ordu olarak oyun oynarız. Şuan samanaltıntan savaş yürütüyorlar hem psikolojik, hem stratejik, hem istihbarat, hemde askeri savaş. Bunun tek ama tek tek tek ÇARESİ TOPYEKÜN SAVAŞTIR bırak ekonomi mahvolsun işlerimizide kaybedelim ben bedellerini ödemeye hazırım ve herkesin hazır olacağına eminim YETERKİ DÜŞMAN SU ÜZERİNE çıksın adam gibi savaşalım. Ha sen hükümet olarak mazatu benzini lt. resi 10 TL. yap masraflar için fulleye fulllye işte o zaman alırız gönül rahatlığıyla.
sözün bittiği an bu an .ALLAH ŞEHİDLERİMİZİN ANNE BABASINA SABIR VERSİN.ateş düştüğü yeri yakıyor....
Terörün dini, dili, ırkı yoktur!
Birlik ve beraberliğin en olması gereken zamandayız.
Tüm şehitlerimizin ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun.
Yüce Mevlâ bu tür sayfaları bize tekrar açtırmamayı nasip etsin.
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Sehitlerimizin mekani cennet olsun....
Libya suriye de muslumanlar oluyor diye seferber olan kisiler ulkemizde gencecik fidanlar yok olurken sabir ediyorsa bunun altinda.kasit vardir...
Yeri geldiginde bu millet hepsinden hakkini soracaktir...
Ueri ve zamani geldi fakat muhtac olgumuz kudretin damarlarimizdaki asil kanda oldugunu unutuyoruz...
Konu Scottie tarafından (20/10/2011 Saat 08:03 ) değiştirilmiştir.
Ne bu yorumları yapanlar kahraman ne de iktidardaki partiye oy verenler vatan haini,bir daha ki seçime kadar yaşarsak yada bu ülke bu konumda olursa (Zannetmiyorum) bu olayları düşünün ve vereceğiniz oyun rengini ona göre belirleyin,bu acıları çektirenlere oy vermeye devam ederseniz işte o zaman bu sıfatları hak edersiniz...
Arkadaşlar bilmem duydunuzmu ama şehit sayısı 26 değil 52 miş ankarada şehit düşen askerimizin babası ile görüşmüş bizimkiler oradaki askerler anlatmış olay medyayay yansıdığı gibi değilmiş silahlık nöbeti tutan rütbeli şahıs nöbet değişimine giderken silahlığın anahtarınıda yanında götürmüş ve sonra baskın yemişler silahlığın kapısını kırmışlar fakat zincirleri sökememişler 52 şehit bu yüzden verilmiş medyayada 26 şehit diye yansıtılmış kimbilir daha ne kadar çok şehit verdikte haberimiz yok zaten saat 11 den den sonra medyada şehit haberlerine sınırlama getirecekmiş RTE öyle direktif vermiş ..
Mehmet sen ne diyorsun kardeşim,26 Şehidin haberi yaktı bizi 52 Şehit düşünemiyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri