umarım istediğimiz fiyatda olur mehmet.senden haber bekliyoruz
Tamam arkadaşlar tam ve kesin sayımız bu ise yaptıralım yanlız fiyatlar marşbiel +spoiler için değişik olacak sayı azlığından falz değişiklik olmaz kanatindeyim bugün gidip konuşacağım yaklaşık 200 çıkabilir ,kabul eden arkadaşlardan ön olarak kapora alacağım kapora almadığım arkadaşlar listeye malesef giremeyeceklerdir (daha sonra bir süpriz olmaması için umarım yanlış anlamazsınız![]()
umarım istediğimiz fiyatda olur mehmet.senden haber bekliyoruz
bekliyoruz fiyatları....
Ekle Mehmet beni de. battı balık yan gider200 'e kadar öderim sanırım.
https://forum.grandepuntotr.com/176024-post154.html üstüne adımı ekliyorum.
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Lütfen kesin olan arkadaşlar yazsın ....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
spoiler
1- forevega
marşbiel
1-
Fiyat 200 e kadar olursa bende alabilirim.
(spoiler + mar.)
arkadaşlar fiyat uygun olursa ben sadece marşpiyel alacamspoilerim var arabada
İstanbuldan listeye girin kim var ? Ben yanıma arkadaş arıyorum malesef montaj yapacak bir yer bilmiyorumda
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
7- Forevega
spoiler
1-
marşbiel
1-
ben her ikisine de varım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
7- Forevega
8- Riddle
spoiler
1-
marşbiel
1-
oo. hızlandık baya.hadi arkadaşlar sayı ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyi olcak.
bu sefer olcak sanırım....
spoiler+ marşbiel
1- Riddle
2- Forevega
3- cesspool
4- TunFeb
5- dmRy
6-
7-
8-
spoiler
1- berk
marşbiel
1-grandecağlar
Arkadaşlar ben araca farklı bir şey düşündüğüm için malesef ayrılıyorum liste son hali bu şekilde bugün ilgilenip size döneceğim ...
Yanlız işlemler başlamadan ürünün yarısını talep etmek zorundayım bildireceğim hs no suna yatıran arkadaşların talebi alınacaktır + boyasız olacaktır .. benden bunun yanında boyada istemeyin lütfen .benim bu işte bir karım yok ..beni üzmeyin![]()
Boyayı siz yapsanız ne kadar olur ? + montaj
Boya işine malesef girmem ama montaj hallederiz ufak bişi olur 10 lira civarı ..
tam liste doldu derken, yine yarıya indi![]()
femoli netleşti mi fiyat olayı?
arkadaşlar ben ankaradayım. benim punto actıve modeli.17'' jant sordum 700 ytl dedi lastikleri üzerinde çıkma ama güzel bi jant. tüm bady araştırdım orijinalliğini bilmem ama resimlerini ördüm bence orijinalden daha güzeldi ayrı bişi olmuş. onun fiyatınada 1250 ytl dedi. spoyler dahil. sunroof cu arkadaş var şaşmazda. oval cam şu an yok elinde gelince arayacak sunroof da tamam maliyet yaklaşık 2000 oluyor ama araç çok hoş olacak sunroof ücreti dahil değil tabi buna bu modifiyeden daha ucuzunu yaparım diyen varsa hemen geleyim görüşüp yaptırayım. saygılar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri