femoli yaptıralım artık yaw![]()
femoli yaptıralım artık yaw![]()
Tamam arkadaşlar tam ve kesin sayımız bu ise yaptıralım yanlız fiyatlar marşbiel +spoiler için değişik olacak sayı azlığından falz değişiklik olmaz kanatindeyim bugün gidip konuşacağım yaklaşık 200 çıkabilir ,kabul eden arkadaşlardan ön olarak kapora alacağım kapora almadığım arkadaşlar listeye malesef giremeyeceklerdir (daha sonra bir süpriz olmaması için umarım yanlış anlamazsınız![]()
umarım istediğimiz fiyatda olur mehmet.senden haber bekliyoruz
bekliyoruz fiyatları....
Ekle Mehmet beni de. battı balık yan gider200 'e kadar öderim sanırım.
https://forum.grandepuntotr.com/176024-post154.html üstüne adımı ekliyorum.
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Lütfen kesin olan arkadaşlar yazsın ....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
spoiler
1- forevega
marşbiel
1-
Fiyat 200 e kadar olursa bende alabilirim.
(spoiler + mar.)
arkadaşlar fiyat uygun olursa ben sadece marşpiyel alacamspoilerim var arabada
İstanbuldan listeye girin kim var ? Ben yanıma arkadaş arıyorum malesef montaj yapacak bir yer bilmiyorumda
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
7- Forevega
spoiler
1-
marşbiel
1-
ben her ikisine de varım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
6- dmRy
7- Forevega
8- Riddle
spoiler
1-
marşbiel
1-
spoiler+ marşbiel
1- Riddle
2- Forevega
3- cesspool
4- TunFeb
5- dmRy
6-
7-
8-
spoiler
1- berk
marşbiel
1-grandecağlar
Arkadaşlar ben araca farklı bir şey düşündüğüm için malesef ayrılıyorum liste son hali bu şekilde bugün ilgilenip size döneceğim ...
Yanlız işlemler başlamadan ürünün yarısını talep etmek zorundayım bildireceğim hs no suna yatıran arkadaşların talebi alınacaktır + boyasız olacaktır .. benden bunun yanında boyada istemeyin lütfen .benim bu işte bir karım yok ..beni üzmeyin![]()
spoiler+ marşbiel
Arkadaşlar spoiler vede marşbiel fiyatı kesin olarak azlığımız için 200 ytl oldu son fiyat isteyen arkadaşlar bu hafta içinde hs no suna en az 100 ytl yatırmak amacı ile sahip olabilir. ürünler önümüzdeki hafta sonuna kargolanacak ücreti yatırmayan arkadaşlar malesef liste harici kalacaktır teşekkürler..
Spoiler 110
marşbiel 100
İkisi aynı aynda isteyen 200 boyasız ..
1- Riddle
2- Forevega
3- dmRy
4- TunFeb
5- sedifa
6-
7-
8-
spoiler
1- berk
marşbiel
1-grandecağlar
2- cesspool
Yanlız işlemler başlamadan ürünün yarısını talep etmek zorundayım bildireceğim hs no suna yatıran arkadaşların talebi alınacaktır + boyasız olacaktır .. benden bunun yanında boyada istemeyin lütfen .benim bu işte bir karım yok ..beni üzmeyin![]()
oo. hızlandık baya.hadi arkadaşlar sayı ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyi olcak.
bu sefer olcak sanırım....
Boyayı siz yapsanız ne kadar olur ? + montaj
Boya işine malesef girmem ama montaj hallederiz ufak bişi olur 10 lira civarı ..
tam liste doldu derken, yine yarıya indi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri