Jant kolları çok ince duruyor, 17 takınca davlumbazın içi olduğu gibi görünür![]()
hem jantıda buLamadık dahabiraz düşüneyim bari
![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Jant kolları çok ince duruyor, 17 takınca davlumbazın içi olduğu gibi görünür![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Yaaa 17' taktıranlardan biri biraz ilgi göstersin lütfen 17 takarsa kaçlık yay takıcak kaçlık lastik takıcakk ne olucak biraz bilgi alabilirmiyiz
cihan abi teşekkür ederim.
açıkçası yazılanlara üzüldüm bekir, benim kötü bi niyetim yok bu yazılarda kesinlikle öncelikle bunu bilmeni isterim.yanlış bildiğini düşündüğüm bazı bilgileri doğrularıyla değiştirmek istedim. we bunu yaparken de yanlış anlaşılmamak için büyük bir hassasiyetle yazmaya çalıştım. abi diye hitab etmene gerek yok ben de sonuçta 19 yaşındayımneyse konu netliğe kawuşmuş. kırıcı olduysam,yanlışım olduysa özür diliyorum bekir
jant takmak isteyen arkadaşları daha iyi düşünmeleri için acaba bizim araçlara uyan jantları bide kg bir konu altında açsak daha iyi olur hem fazla soru sorulmaz jantlarla ilgili hemde açıklayıcı olur sadece bir öneri![]()
bence çağlar haklıı güzel bi fikir
17lik jant 75lik (Active) araca neden iyi olmaz?:
1. Performans DÜŞER: Kullanılacak lastiğin tabanı genişler, sürtünme artar ve performans doğal olarak düşer. Jant ağırlığından öte bunu göz önünde bulundurmak gerek.
2. Aracın direksiyon yapısı bu lastiklere uygun OLMAYABİLİR: Zira, Active donanımlı araçların opsiyon listesinde dahi 17'' gözükmüyor. Lastik tabanındaki sürtünme artışı doğrudan direksiyon yüklerini artıracağından bu da göz önünde bulundurulmalı.
selam sevgi.. yine döndüm foruma..
Evo MultiAIR!
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
16" taksak nasıl olur peki ?
SATILIK REMUS EGZOST
selam.. dinamik de olsa 75lik aracın lastikleri 175mm tabanlı. 16'ya geçtiğin zaman 195mm (20mm'lik taban artışı) olacak... fiat'ın opsiyonları arasında 16'' jant 75hp araç için yok. servistekilere sorarsan onlar satış yapmak için tak bişey olmaz derler muhtemelen.. yine de takmak istersen bi miktar tüketim artışı olur, onun harici pek bir sorun olacağını sanmıyorum..
Evo MultiAIR!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri