cevaplarınız için teşekkürler. deri üzerine tekrar bir deri kaplama yapıp direksiyonu kalınlaştırmak istemiyorum. tuş takımını sökme videosu bulup kendim boyarım.
deri kaplama pek kafama yatmıyor açıkçası.
cevaplarınız için teşekkürler. deri üzerine tekrar bir deri kaplama yapıp direksiyonu kalınlaştırmak istemiyorum. tuş takımını sökme videosu bulup kendim boyarım.
deri kaplama pek kafama yatmıyor açıkçası.
Orjinal deri sökülüp yerine yeni ve daha sağlam bir deri yaptırın. yalnız deri seçiminizde mutlaka guneş olmayan bir yerde deri örneklerini alıp aracın torpidosu ile renk uyumuna bakın en yakın rengi seçin ben seçerken en koyu olanı seçtim. Şu anki direksiyon deriniz parlak görünümlü ama bu istenen bir durum değildir. derinin görünümü mat olmalı ve yumuşak olmaldıır. Deri hissiyatı vermelidir. Ayrıca direksiyondaki deri tipi değilde kabartmalı kılcal çizikli deriler var onlar daha sağlam. Yoksa şu anki deri tipinde yaptırırsanız yine aynı sorun nuks eder. Deri kaplamasını yapacak yer zaten size tuş takımlarını söker veriri. O ireksyonu yaptıktan sonra tuş takımını ve aıbagı takmazsınız olur biter. Tuş takımın boyayınca kendiniz montajınızı yaparsınız basit bir işlem.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri