Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Xenon far taktırma

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Xenon montajı için tampon neden sökülüyor anlam veremedim..

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı kucukm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar,
    ballast ı kaputun altına nereye taktılar. birde sormak istedigim benimkinden diger far kablosu bosta kalacak. acaba bu aracta uyarı sisteminin calismasına neden olur mu?
    xenon taktıran arkadaslar acaba kaputun ici ile ilgili resim koyabilrler mi? nasıl yapıldıgını merak ediyorum.
    tesekkurler ve saygilar.
    Yakın zamanda fotoğrafları koymaya çalışırım. Uyarı sisteminin çalışmasına neden olmaz...

Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Montaj için istenen para tampon sökülmeden 50, sökülürse 100 ytl.
    Niye tampon sökülsün ki? Boşu boşuna söktürmesin kimse, benimkiler tampon sökülmeden yapıldı...

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Evet tampon sökülmedende yapılabiliyor ama işçilik tartışılmaz oluyor. Bir tane xenon kablosu yada trafosu göremezsiniz. Benim tamponlarım zaten söküldüğü için daha temiz bir çalışma oldu. Karar sizin tabi.
    GP in mirror is faster than they appear !

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Benim bu konuyla ilgili farkli bir sorum olacak piyasada 300-350 ytl civarinda kisa xenon uzunlar halojen kitler,500-600 ytl civarinda ise cift ampullü bi-xenon uzun-kisa kitler var. Sizce hangisini kullanmaliyiz. Bi-xenon kullananlar varsa gercekten verilen paraya degermi, sorun yaratiyormu? Marka olarakta mtec veya cyclone içinde fiyat/performans açisindan hangisini tavsiye edersiniz.

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bu konuyla ilgili farkli bir sorum olacak piyasada 300-350 ytl civarinda kisa xenon uzunlar halojen kitler,500-600 ytl civarinda ise cift ampullü bi-xenon uzun-kisa kitler var. Sizce hangisini kullanmaliyiz. Bi-xenon kullananlar varsa gercekten verilen paraya degermi, sorun yaratiyormu? Marka olarakta mtec veya cyclone içinde fiyat/performans açisindan hangisini tavsiye edersiniz.
    Hem kısa hem uzun kullanabileceğin ve 350 ytl ye alabileceğin xenon kitlerde var üstelik 2 yılda garantisi var..Femoliyle irtibata geçebilirsin istersen..Ama yok ben bosch yada mtec marka alıcam diyorsan 600 ü gözden çıkarman lazım..

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Tavsiyeniz için tesekkur ederim Bora Bey; 350 ytl ye alacagim kit sorunsuz calisacaksa neden olmasin Ama 350 verip ilerleyen zamanda sorun yasayip isime yaramayip soktureceksem bir anlami yok Aslinda her iste oldugu gibi iyi mal iyi para ama sadece far icinde 600 su asamada cok gibi

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

bu xenonlarının aslı astarı hep aynı yalnız garantiye dikkat edeceksiniz . Firmaya sorduğunuzda yok bunlar sorun çıkarmaz çok kişiye taktık bişi olmadı problem çıkmadı gibi sözlere inanmayın garantisini sorun ve garantiye kimin baktığını daha sonra istediğiniz xenonu alabilirsiniz.. Nette bulduğumuz bosch marka xenon fiyatı uygun geldiği için araştırdık firma ile görüştük daha doğrusu yakın bir arkadaşım görüştü adam malını övdü övdü garantiyi sorduğumuzda yok bunlar sorun çıkarmıyor hiç bir sorun yaşamadık ee peki garantisi, garantisi yok garantisi biziz, siz kimsiniz ? Anlatabildimmi .....

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Mehmet Bey soylediklerinize gore bana marka ve temin acisindan yol gosterebilirseniz cok sevinirim.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

marka vede fiyat tan ziyede garanti çok önemlidir gerekli açıklmalarıda özelden gönderdim

çağatay bayraktar
    cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 BC 2556
    Edilen teşekkür: 63

500 ytl'ye buldum istanbulda xenon 2 yıl hem ampül hemde far garantisi 'S' ile başlıyordu adını unuttum bir arkadaşım Bmw marka arabasına taktı çokta memnun.

kucukm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

GittiGidiyordan bosch marka(!) bi-xenon H4 kit aldım. Tek bulb bulunuyor. Uzunları yakmak istediginizde röle gibi calisan icerde bi mekanizma var bulb ı geriye dogru cekiyor. Neyse pazar gunu arkadasımla taktık.1 saat surdu. suan icin gayet iyi. Aslında dun baya bir arastırma yaptım internette, bunların hepsi Çin malı oldugunu anladım. hatta w ww.bosch hid. com a bakarsanız bu adamların adetli siparislerde istenilen markayı da ballastların veya bulb ların ustune bastıgını goreceksiniz. Çin ODM leri yani bunlar. Ancak gorus kalitesi acısından normal ampullere gore cok iyi oldugunu soyleyebilirim SIMDILIK. Sonra ne olacak Allah bilir. 2 sene sonra patlarsa da bulb ların yenilerini alır takarım.
    saygılar.

muhammet yıldız
    sweetsnob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart ucuz xenon

Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla mtec iclerınde en guvenlılır olanı herhalde cunku bozuldugunda bırebır parca degıstırme garantısını verıo.yanı servıslerde ugrastırmıo.
    bende 450ytl cıvarında buldum mtec ı h4.parklar dedıgın abı 10ytl ya..
    urunu aldıgın yer bıle ucretsız takması lazımdı hanı bılemedın,500 en fazla..
    arkadaşlar herkese merhaba öncelikle xenon konusun bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum xenon farların balans denilen ünitesi akünüzden aldıgı elektiriği 2500w cıkartarak xenon farlarınızı yakar yani bu yüksek akımı sağlayan sistemin kuvvetli olması gerekir çinden ucuz mal getirme meraklısı insanımız 250 ytl bile xenon taktırıyor bence aracınızı ve kendinizi bu konuda korumalısınız ben philips xenon taktırdıgımda arkadaşlarım bana keriz muamesi yapmıştı ama şimdi yaklasık 1,5 yıl oldu onlar 3. xenonlarını taktırdı bende philipsim den memnunum....

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Dediklerinde çok haklısın ya güvenilir yerden alacaksın yada marka ama artık markalarda bitti herkez china de yaptırıyor yani kesinlikle güvendiğiniz bildiğiniz yerden almanızı tavsiye ederim hem garanti yönünden hem kalite yönünden..

Birde kendini tanışma bölümünde tanıtırsan memnun oluruz

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

bugün arabanın içinde arkadaşımı beklerken yanımdan geçen 3 eleman benim karşıdan bakınca mavi mavi gürleyen beyaz farlarımı gösterip şunlara bak xenon un yandan yemişi! dedi bende arabanın içindeydim eleman görmedi beni farları yaktım sesini duyunca o zaman bi göz göze geldik çok gururuma dokundu arkadaşlar en kısa zamanda xenon taktırıcam taktırmamamın tek sebebi fazla ışıltısından dolayı farların içini soldurmasından korkuyordum sizce böyle birşey olurmu???

edit:12000 kelvinlik xenon kit buldum arkadaşlar bosch marka 310 ytl fiyatıda sizce uygunmudur PİYASADAKİ EN İYİ XENON KİT!! H4-12000K!!!! , #7649899 Gittigidiyor.com
    Konu SteinGP tarafından (27/01/2008 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

neden senin farlara öyle dediler. ne takılı ki ampul olarak sende?

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün arabanın içinde arkadaşımı beklerken yanımdan geçen 3 eleman benim karşıdan bakınca mavi mavi gürleyen beyaz farlarımı gösterip şunlara bak xenon un yandan yemişi! dedi bende arabanın içindeydim eleman görmedi beni farları yaktım sesini duyunca o zaman bi göz göze geldik çok gururuma dokundu arkadaşlar en kısa zamanda xenon taktırıcam taktırmamamın tek sebebi fazla ışıltısından dolayı farların içini soldurmasından korkuyordum sizce böyle birşey olurmu???

edit:12000 kelvinlik xenon kit buldum arkadaşlar bosch marka 310 ytl fiyatıda sizce uygunmudur PİYASADAKİ EN İYİ XENON KİT!! H4-12000K!!!! , #7649899 Gittigidiyor.com

valla bosch icin fıyat cok uygun ama 2.eldir sanırım o ve 12 bınde k de cok mavı olmuyomu?..

Eray ÇAĞAN
    karaseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    59ES441
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

soldurma gibi bi sorunun olmayacaktır... ayrıca görüş açınca 2 klatına çıkacaktır... bundan emin olabilirsin... benim hem sislerimde hemde farlarımda 8000k var çokta memnunum 12000k biraz daha maviye kaçıo.....

m.r. yumak
    dogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 z 0021
    Edilen teşekkür: 130

ben bursada uzun ve kısa xenonu 350 ytl ye taktırdım,iki sene garantisi var,garantisini bizzat denemiştim,önceki aracıma iki sene evvel aynı yerden taktırmıştım ve yaptıgım bir kazadan dolayı balastın biri arızalanmıştı. hiç sorgusuz yenisiyle degiştirmişlerdi.garanti olayınıda iyi araştırın,bu işin resmisi arızalı parçayı bir ay içinde tamir etmektir,kimse bir ay farsız gezmek istemez dimi,öncelikle garantiden kasıt parçayı birebir degiştiriyorlarmı hemen onu sorun.

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

M-tec ampüllerim aydınlatması kuru havada fena değilde karşıdan mavi gözüküyor gündüzleri far sönükken..12000k maviden öte biraz da mora dönük bi renk olmuş satan arkadaş videolarını eklemiş kendisiyle irtibata geçiçem arıza ışığı filan yakmayacağına garanti verirse alıcam sanırım..

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya ben de xenon düşünüyorum da küfür de yemeyim diyorum

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon