2011 kilavuzundan.....
![]()
Cumartesimi aracıma ayırıyım dedim ve bir güzel yıkadım. Şampuan olarak sonax in konsantresini kullandım.( turuncu renkli )
Arkasından meguarsın waxını sürdüm. Jantlar için turtle jant parlatıcı ( yeşil renkli ). Lastikler için meguarsın jel mor renkli lastik parlatıcısını sürdüm.
Bütün yorgunluğumu şu fotoğrafı çektikten sonra attım diyebilirim
Herkese iyi haftasonları
Sent my iPhone using
Maşaallah diyelim
Sent my iPhone using
Ali bey, bence kemaloto ile direk iletişime geçebilirsiniz.Ben sadece formdan alıntı yapmıştım. Fiyatı nerede uygun ise bence ordan temin ediniz.
Bende pek bilmiyorum arada bir fark var mıdır yokmudur. Dediğiniz gibi memlekete herşeyin sahtesi çıkmış durumda, kime güvenecegimizi malesef bilemiyoruz. Ben çoğunlukla hb den alırım, hiç olmazsa güvenilir site ayrıca da baktım olmuyorsa iade ederim.
Haklısınız zafer bey.
Konu ORS15 tarafından (01/05/2016 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
Başka bir konu başlığında açtım, ancak buradan paylaşıma devam etmek istiyorum. Turuncu gündüz ve parklar
Konu Ezeldenberi tarafından (01/05/2016 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
Aykut bey, teşekkürker benim aracın renk tonu koyu olunca( grait gri'ye ) gerçekten çok yakıştı.
Zafer bey,
Aracınız güzel olmuş. Allaha kaza bele vermesin. Benimde araç beyaz, gündüz farlarını turuncuya çevirmiştim , firen kliperlerini gökyüzü mavisine boyadım çok güzel oldu. bende bir konu açıp fotoğraf ekliyeyim bariancak sizin gündüz farları, farlar açıkken yanıyor bağlantılarını mı değiştirdiniz?
Ali bey, teşekkürler en kısa sürede sizin maviş kaliperli resimleri bekliyoruz.
Resimde ki yanan lambalar sadece parklar ve gündüz lambalarıiki resimde aynı anlarda çekildi telefonun lensi ışığı öyle algılamış.
Yanan parklar far gibi gözüküyor, onlarda general elektirik t10 turuncu sizede tavsiye ederim.
Konu Ezeldenberi tarafından (02/05/2016 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri