Hocam sanırım sadece uzunlarda normal xenon var bunda.
Xperia L cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar merhaba bi-xenon hakkında araştırma yaparken bunu buldum belki forumda daha önce paylaşılmıştır. Gördüğüm kadarıyla mercek yok ama uzunları flash etkisi yapıyor bu nasıl gerçekleşir nasıl uygularız bilgisi olan varmı ? GPTJET4300KBIXENON - Dailymotion video
Konu kadir07 tarafından (29/12/2014 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
Hocam sanırım sadece uzunlarda normal xenon var bunda.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Doğrudur hocam.Bazı kitler var doğrudan çakma yapan.Bahsettiğinizi de okumuştum biyerlerde ingilizce bi dökümanı vardı.Ampulü yanmadan ısıtan dolayısıyla komut geldiğinde direk flaş gibi yanan bi sistem.Yine de merceksiz oluşu çok kötü.
Bunu bulmaya uğraşmak yerine bixenon kit yaptırılabilir.Ankarada DBY Detailing diye biryer var bi-xenon uygulaması yapıyor.İsteyen varsa yardımcı olabilirim
Bildiğim kadarıyla h4 led ampul var, odan takmış olabilir.
Araçta h4 4300 k xenon var Flaş gibi patlamasının nedeni farın ısınık olması adam bir süre farı açıp ısıtıyor kendini ısıtan sistem falan çok zor ben de araştırdım bir zaman
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
bu işi yapan deneyen yokmu forumda![]()
Normal xenon ampülünden farklı şekilde xenon ampülü etrafında reflektörü vardır, reflektör hareket ederek uzun kısa yaptırır, yani uzun için ayrı ampul yanması sönmesi vs söz konusu değildir........
şu adreste biri 90tlye satıyor, internette çok var bunlardan: H4 Uzun K?sa Bixenon Da Kampanya Uygun Fiyat GittiGidiyor'da 134874676-
Tesekkur ederim cok hosuma gitti uygulama. Ve uygulamayi gerceklestiren birinden bire bir duymak daha guzel
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Mercekli fara geçmeden önce benim de xenonlarım bu şekilde bi-xenondu, ancak uzunu yakınca xenonun odak noktası ileriyi gösterdiği için ön taraf aydınlığı azalıyor. Onun dışında güzel ürün.
Ateş etmek için ideal, çok hızlı şekilde selektör yapabilirsiniz)
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri