Evo ma uzun zamandır yaptırmayı planlıyordum.Bugün itibari ile montaj tamamlandı.Sonuç mükemmel.
Kullanılan Malzemeler
1 çift D2S Bosch marka mercek
1 çift çıkma Punto Evo far
1 çift mercek çerçevesi
Xenon set 4300 K
Fotolar aşağıda
![]()
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık...![]()
gayet başarılı olmuş tebrikler.ama bişey sorucam mercek açılarını nasıl ayarladınız?vizede falan sıkıntı olmazmı?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
çok başarılı tebrik ederim![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Teşekkür ederim.
Vizeye daha iki sene var.Orjınal farlar elımde vizeden geçmez ise en kotu orjınallerı takar giderim. Ama far ayarı yapıldı şu anda bir sorun yok.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Cok guzel olmus gercekten, maliyeti nedir acaba? Evo icin far beklemekten sıkıldım ben de...
hella ds 2 mercek neden kullanmadınız angel halkasıda oluyodu. birde mercek motorlu değil sanırım...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
çok güzel olmuş nerde yapıldı işlem?
çok para yahu
Kunt Abi güle güle kullan yakışmış gerçektenBirşey sormak istiyorum abi 7 ve 8. resimde ışık merceğin dışından da ışık veriyor gibi duruyor fotoğtaftan mı öyle acaba?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Ayip sana
çok süper olmuş ellerinize sağlık..bende evo ya angel beklemekten sıkıldımsonunda böyle bir uygulama yapıcaz bizde.
Harika olmuş emeğinize sağlık.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri