Bende Leon Cupra lipi taktırmak istiyorum ama yapabilecek bir yer bilmiyorum. Biraz kesme biçme işlemi gerek sanırım
Bu arada güzel durmuş. Bu Polo lipi direkt olarak oturuyor mu ? Yoksa başka bir işlem yapıldı mı ?
selamlar herkese
aracta zaten 5cm sportline eibach yay vardi. yere bıraz daha yakın gozuksun diye uzun zamandır arastırdıgım plastık parlak sıyah polo on lıpını taktıkbence hos durdu fakat sızın yorumlarınız daha önemli
![]()
yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler
![]()
Bende Leon Cupra lipi taktırmak istiyorum ama yapabilecek bir yer bilmiyorum. Biraz kesme biçme işlemi gerek sanırım
Bu arada güzel durmuş. Bu Polo lipi direkt olarak oturuyor mu ? Yoksa başka bir işlem yapıldı mı ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
tesekkurlerkesme bicme islemi mecburen oluyor ona yapılcak bısey yok ne yazıkki
lip direk oturdu fakat yanlardan yani tekerlere yakın kısımlardan montajı yapıldıktan sonra 5 er cm kısaltıldı. ben dudullu bolgesindeki bı modifiyecide yaptırdım memnun kaldım
dediğiniz cupra lip de bıraz kesme bicme yapılarak monte edilebilir
![]()
fena durmuyor ama puntonun kendi lip i gibi yumuşak lastik mi? yoksa sert plastik mi??
??
tesekkurler.yumusak değil sert plastik uretim fakat hafif bi ürün.fazla esnek yapıya sahip değil satın aldıgım yer haftada 1 kirip yenisini taktıranların oldugunu söyledi![]()
!!!
Ben beğenmedim eğreti durmuş bence.
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
hocam zevk meselesi,kendiniz beğendikten sonra bize.....
bence ibiza cupra lipi bi tık daha güzel duruyo,bu biraz fazla öne çıkık
tum yorumlar ıcın tesekkurler. zevkler ve renkler olayı burda devreye giriyorne normal lipler gibi ıcerde saklı kalsın ıstedım ne de on tampon eki kadar buyuk olsun istedim
ikisinin ortasını buldugumu dusunuyorum
![]()
çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan..
üstad 4/4lük olmus plaka arkasını mat siyah far içlerinide siyah yaparsan dehşet durur.
tartışmaya gerek yok bence.göz zevki söz konusu olunca öznel yorumlar devreye girer.bunun okulu fakültesi yok.beğenirsin beğenmezsin kendine kalmış.
kaldı ki konu sahibi bile "sağolun arkadaşlar" demiş.olay bitmiş..
bence çok şık olmuş.bence de şu plaka kısmını folyolarsanız uyum sağlar.acilen jant lazim size![]()
güzel olmuş bence ürün nette satılan cupra lip tarzı birşey sanırsam?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri