aslında aynı bodykit yapılır 1 ay bile sürse yapılır ama motorproblemm onudaa 1.3 ü sağlam güçlendirerek meselaaaaaa katalitik iptalinden bluwof a kadar herşey takarak en azından yakın bişeyler yapılabilirr bence
aslında aynı bodykit yapılır 1 ay bile sürse yapılır ama motorproblemm onudaa 1.3 ü sağlam güçlendirerek meselaaaaaa katalitik iptalinden bluwof a kadar herşey takarak en azından yakın bişeyler yapılabilirr bence
çok tatlı bi araç olmuş body kit özellikle 10 numara olmuş yalan yok ben daha önce görmemiştim... hatta hasta ruhlu güzel olmuş bea aşık oldum ben buna...
sadece onlarla bu araç bu hale gelmez en başta eksozu o hale getirmek için manifoldun deişmesi bunun da ucuz olmadıından emin olabilirsin kat iptali vs. bunlar kolay işler ama iş manifold a gelince eksoz sisteminin en pahalı parçası ve buna bu modifiye yapılmışsa full bile olmasa headers takılmıştır die düşünüyorum vs.
bunun yanında anladıım kadarıyla yane görünüş açısında dizele yapılcak bi modiifye deil 1.4 starjet motora yapılmışsa benziyo ki bunun yapılması için gerekli modların sıralamsı buraya yazmaya uraşamıcaım kadar uzun...
anlıcaın o kadar da kolay bi iş deil...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri