sen kafaya koymuşun cem abi affetmessin bunu gibime gelio![]()
Şık olmuş, güle güle kullan...
sen kafaya koymuşun cem abi affetmessin bunu gibime gelio![]()
Demon Driver|Damien|
çok şık olmuş yaa,, bende alacam,, :sofeer:
Cemmm abi şişirdin yaaa...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
fiyatı iyi 450ytlnin yanında ..
çok güzel bir şey bunun aynısının tofaşlarr için olanı var gerçekten mükemmel duruyor fiyatıda çok iyiymiş valla öbürlerinden o kat daha güzel
ben öbürlerini anlamadım o kadar parayı sadece iç gösterge levhalarına mı verdiler yoksa o praya komple saatleriyle berabermi aldılar bune para ya
bizim isiklar turuncu bu nsl mavi gosteriyo acaba bnm de cok hosuma gıttı napsak acaba?![]()
yapmadı cem yaw nerden cıkardınız..
cem yaptınmı yoksa...
almadı daha adam yaw nerden çıkartıyosunuz ama alır büyük ihtimalle baya hoşuna gitmişti konuştuğumuzda![]()
Demon Driver|Damien|
ben yaptı gibi algılamış olabilirim . bu kadar tepki gösterecek bi şey yok
tepki olarak algılamayın sitede gerginlik olunca her keze yansıyo lütfen
+1 gerginlige gerek yok
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hakkaten güzel ama cam açma düğmeleri, klima kontrolleri her bi şey turuncu turuncu sırıtıren bsu güzel mavi renk ben ne arıyorum burda demez mi acaba ?
Tekrar aranızdayım arkadaşlar. Eski coşkuma sahip olamasam da, hayat devam ediyor.
Bu gösterge modifikasyonunu bu konu ile ilgili yazarken satın almıştım ve 2 hafta kadar önce elime ulaştı. Montaj işini de hallettim ve gerçekten tahminlerimden daha güzel oldu. İnanılamz hoş bir mavi ışık veriyor gece olunca. Turuncu-mavi kombinasyonu da kesinlikle gözümü rahatsız etmedi. Zaten bu arada mavi OEL aydınlatmalı Pioneer ana ünitem de geldi ve arabanın ön kısmına mavi bir ışık hakim olacak gibi görünüyor. Ayrıca o dönemlerde bir subwoofer da almıştım ve henüz belli olmayan bir zaman diliminde bunların montaj işini halledeceğim kısmetse. Ama halen eski ben değilim, o yüzden foto-yorum vs. gibi şeyler için gecikmeler yaşanacak, mazur görün. Oysa başka zaman olsa bunları anlatmak için yerimde duramazdım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri