Şık olmuş, güle güle kullan...
Printable View
Şık olmuş, güle güle kullan...
sen kafaya koymuşun cem abi affetmessin bunu gibime gelio :)
çok şık olmuş yaa,, bende alacam,, :sofeer:
Cemmm abi şişirdin yaaa...
fiyatı iyi 450ytlnin yanında ..
çok güzel bir şey bunun aynısının tofaşlarr için olanı var gerçekten mükemmel duruyor fiyatıda çok iyiymiş valla öbürlerinden o kat daha güzel
ben öbürlerini anlamadım o kadar parayı sadece iç gösterge levhalarına mı verdiler yoksa o praya komple saatleriyle berabermi aldılar bune para ya
bizim isiklar turuncu bu nsl mavi gosteriyo acaba bnm de cok hosuma gıttı napsak acaba? ;)
yapmadı cem yaw nerden cıkardınız..
cem yaptınmı yoksa...
almadı daha adam yaw nerden çıkartıyosunuz ama alır büyük ihtimalle baya hoşuna gitmişti konuştuğumuzda ;)
ben yaptı gibi algılamış olabilirim . bu kadar tepki gösterecek bi şey yok
tepki olarak algılamayın sitede gerginlik olunca her keze yansıyo lütfen
+1 gerginlige gerek yok
hakkaten güzel ama cam açma düğmeleri, klima kontrolleri her bi şey turuncu turuncu sırıtıren bsu güzel mavi renk ben ne arıyorum burda demez mi acaba ?
Tekrar aranızdayım arkadaşlar. Eski coşkuma sahip olamasam da, hayat devam ediyor.
Bu gösterge modifikasyonunu bu konu ile ilgili yazarken satın almıştım ve 2 hafta kadar önce elime ulaştı. Montaj işini de hallettim ve gerçekten tahminlerimden daha güzel oldu. İnanılamz hoş bir mavi ışık veriyor gece olunca. Turuncu-mavi kombinasyonu da kesinlikle gözümü rahatsız etmedi. Zaten bu arada mavi OEL aydınlatmalı Pioneer ana ünitem de geldi ve arabanın ön kısmına mavi bir ışık hakim olacak gibi görünüyor. Ayrıca o dönemlerde bir subwoofer da almıştım ve henüz belli olmayan bir zaman diliminde bunların montaj işini halledeceğim kısmetse. Ama halen eski ben değilim, o yüzden foto-yorum vs. gibi şeyler için gecikmeler yaşanacak, mazur görün. Oysa başka zaman olsa bunları anlatmak için yerimde duramazdım.