Alıntı cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adanada hersey var merak etmeyın .) sımdı egsozda erkan var. suaip var. ama herkesın kendı yerı vardır bısy dıyemem. cam fılmı ıcınse. kapıları sokmeden orjınal fılm yapan yerde var. 300. camları sokup kesıp yapısan usta ısı fılmlerde var. onlar 70-100 2 cesıt. sanayıdede murat var heris tunıng bızım cihan orda yaptırdı spoileri ve adanada 2 kiside daha var. 300 de onun masrafı var. yalnız o dedıgım yerde her turlu ıslem yapılır. ek fln. bıde baska yer var. yana yukarı acılan lambo kapı ve komple body kıt yapıolar. yalnız arabana 3 hafta el koyar orası ve her yer fıber tozu olur. tabı cıddı bısyse yoksa tampon ekı okadar sorun cıkarmaz.
ya ben aslında filmi femoli mehmet'in yerinde yaptıracaktım 5 yılda garanti veriyor ama her çizildiğinde oraya götüremem,cihan bana belli bir fiyat verdi 4 kapı 1 arka....korkum polislerin çizmesi adana'da yaptırmak isteme nedenimde ondan yani...bugün yıkamacımla konuştu o da adana'ya yönlendirdi...cihan birkaç yerden bahsetti ama sende yardımcı olursan sevinirim